Zadelpasservice op uw paard
U bent hier: Home > Reviews

Reviews

Deuber Trail Rider

Deuber Trail Rider

Trudy (Nederland), Ruiter (hobby)

04-01-2018: Een superservice waarbij er ruimschoots tijd wordt genomen om een juist zadel te vinden. Alle afspraken worden perfect nagekomen met een snelle respons tijd.

Westernzadel Deuber Endurance

Westernzadel Deuber Endurance

Nathalie (België), Ruiter (hobby)

26-12-2017: Top zadel! Zit heel goed, mooi afgewerkt, helemaal zoals ik het zelf heb samengesteld. Een aanrader voor mensen die graag vele uren in het zadel zitten.
Top service! Heel vriendelijk en correct. Je kan er met al je vragen, problemen terecht. Ze geven goed, passend advies. Uitstekende passervice met uitgebreide uitleg.

Bates Isabelle Werth dressuurzadel

Bates Isabelle Werth dressuurzadel

peeraer ashley (België), Ruiter (hobby)

19-12-2016: Na een tijdje proef gereden te hebben met mijn nieuw zadel,nu tijd gekomen om een review te geven : op de pasdag en na 10 verschillende zadels gepast te hebben op mijn paard, is het deze geworden,uitstekend zadel met zachte en diepe zit,perfecte pasvorm dankzij de ter plaatse aanpasbare kussens en zadelboom,zodat het zadel perfect op de paardenrug aanpasbaar was .heel vriendelijke en profesionele begeleiding en service bij de keuze van mijn zadel,deze zaak is een echte aanrader.
Ashley

Deuber PL 7010 Roger Kupfer Roundskirt

Deuber PL 7010 Roger Kupfer Roundskirt

MB (België), Ruiter (hobby)

18-10-2016: Tot hiertoe super tevreden van ons nieuwe zadel :)
Ook een pluim voor de excellente service

Kentaur Seneca veelzijdigheidszadel

Kentaur Seneca veelzijdigheidszadel

de beul patricia (België), Ruiter (hobby)

22-09-2016: heel aangenaam zadel in degelijk leder.
heel goed en professioneel gepast en aangepast door hopa sport !
super content van zadel en service

Bates Isabelle Werth dressuurzadel

Bates Isabelle Werth dressuurzadel

noel vervoort (België), Ruiter (hobby)

15-07-2016: zeer vriendelijke en profecionele begleiding bij de aankoop van mijn dresuurzadel waarvan ik zeer te vreden ben en hopelijk nog lang van kan genieten

Vliegenuitrijdeken voor westernzadel Fly-Free

Vliegenuitrijdeken voor westernzadel Fly-Free

Petra Vanoppen (België), Ruiter (hobby)

25-10-2014: Ik heb deze deken vorig jaar gekocht en ondertussen al twee jaar in gebruik.
Mijn paardje heeft zomereczeem en met deze uitrijdeken is hij veel rustiger.

Verreth Shari (België), Ruiter (professioneel)

05-06-2014: Dankzij Hopa Sport heb ik het gamma van Continental leren kennen. Waaronder dus de Montana's en de Equiflexen. Ondertussen maak ik al jaren gebruik van deze zadels en ik ben zeer tevreden hier over. Kwaliteit prijsverhouding zijn zeer goed. Een aanrader voor vele mensen die een betaalbaar en doch goed passend zadel zoeken voor hun paard.

De shockpads

De shockpads

Verreth Shari (België), Ruiter (professioneel)

05-06-2014: Mooie tussenprijs-categorie pad. Vooral interessant kwestie onderhoud. De vullingen van de pad zijn uitneembaar, dus indien de pad moet gewassen worden is deze sneller droog. Alsook doordat hij geen wol aan de onderkant heeft wordt het niet snel een plakkerige vuile boel.

Verreth Shari (België), Ruiter (professioneel)

05-06-2014: Voor mij ongetwijfeld 1 van de beste pads die er bestaan. Zeer hoge kwaliteit en doordachte techniek naar comfort, koeling, drukverdeling, ademend vermogen en schokopvanging. Zijn prijs meer dan waard!

Absorbine show shine doorkammer en glans

Absorbine show shine doorkammer en glans

Verreth Shari (België), Ruiter (professioneel)

05-06-2014: Nog geen betere doorkammer als deze tegengekomen. En steeds op voorraad bij jullie!

Bart (België), Ruiter (hobby)

02-02-2014: comfortabele , stevige boots tegen een degelijke prijs . een aanrader voor het dagelijkse gebruik

Wintec Pro dressuurzadel met contourbloc

Wintec Pro dressuurzadel met contourbloc

Dee Dee (België), Ruiter (hobby)

15-01-2014: Heb dit zadel voor een Haflinger, zit super comfortabel en heel makkelijk in onderhoud

Harry's Horse Thor halsdeel

Harry's Horse Thor halsdeel

Dee Dee (België), Ruiter (hobby)

15-01-2014: super makkelijk aan te doen, blijft ook mooi zitten

Paardendeken Harry's Horse Thor

Paardendeken Harry's Horse Thor

Dee Dee (België), Ruiter (hobby)

15-01-2014: stevig deken, goede pasvorm

Dee Dee (België), Ruiter (hobby)

15-01-2014: Ik heb deze boots al meer als een jaar in gebruik, zitten super goed, blijven goed zitten en passen zich volledig aan aan je voeten

Equistar doorkammer en velglans

Equistar doorkammer en velglans

Dee Dee (België), Ruiter (hobby)

15-01-2014: super goede doorkammer, blijft niet plakkerig zoals sommige andere, sprayen, heel even wachten en je kan er volledig door kammen

Atex antidaas spray

Atex antidaas spray

didselxdaiko (België), Ruiter (hobby)

15-01-2014: werkt super goed, ze zeggen dat de hertshoornolie vlekken op lichte paarden nalaat, maar dit valt heel goed mee, op Haflingers zie je dit niet, enkel op witte, dan zie je vage vlekken

Lederen  hoed  jacaru  old  roo

Lederen hoed jacaru old roo

Robert Nijhuis (Nederland), Ruiter (professioneel)

30-12-2013: Ik gebruik de hoed elke dag in weer en wind zomers lekker koel en in de winter verassend warm. Naa een jaar intensief gebruik ziet hij er nog super uit zonder dat hij onderhoud heeft gezien.

Bates innova dressuurzadel

Bates innova dressuurzadel

Nancy (België), Ruiter (hobby)

29-07-2013: De Rolls, van de zadels ! Heel confortabel, zowel voor paard als voor ruiter.

Wintec Kids kinderzadel

Wintec Kids kinderzadel

thalitha (België), Ruiter (hobby)

02-03-2013: Een zadel perfect voor kinderen en shetlandruggen .mijn pony heeft er één . Het is wel makkelijk plooibaar en niet zo vast van vorm waardoor het een beetje rond de buik begint te draaien . Of het komt omdat ik een ronde pony heb.

Zomerruidekens

Zomerruidekens

peggy (België), Ruiter (hobby)

31-08-2012: Super deken, zit bij het paard echt perfect . Mijn paard is er echt goe mee moet geen ander deken meer hebben. Super kwaliteit en afwerking ook.

Hamanol lederverzorgingsprodukt Stübben

Hamanol lederverzorgingsprodukt Stübben

Leen Coremans (België), Ruiter (hobby)

09-02-2012: Dé lederverzorging bij uitstek. Je zal geen betere vinden! Je kostbare leder zal niet alleen gereinigd worden, maar ook gevoed zoals het hoort, waardoor het veel langer meegaat en lekker zacht en soepel blijft. Tip: de Hamanol breng je best aan met je blote handen - door de warmte van je huid 'smelt' hij makkelijk weg en wordt snel opgenomen in het leder. Beetje inmasseren en je krijgt een mooie, matte finish.

ERIN.GIJBELS (België), Ruiter (hobby)

25-07-2011: JA.IK.VIND.ZE.GOED