Zadelpasservice op uw paard
U bent hier: Home > Ruitersport

Ruitersport

De ruitersport is populair maar de ruitersport is ook een specialistische sport. Het toebehoren dat u nodig heeft, moet aan strenge eisen voldoen. Of het nu gaat om uw uitrusting of garderobe, de ruitersport vraagt om kwalitatief hoogstaande artikelen. Kleding, uitrusting, verzorging en diens meer moeten voldoen aan kwaliteitseisen.

Naast de verkoop van nieuw toebehoren, besteedt Hopa Sport eveneens de grootste aandacht aan herstellingen. Alle mogelijke herstellingen, van eenvoudig bijnaaiwerk tot zeer ingrijpende zadelherstellingen worden vakkundig uitgevoerd in onze eigen werkplaats. Elke beoefenaar van de ruitersport heeft immers wel eens een aanpassing of reparatie van zijn of haar uitrusting nodig. Dat vraagt om vakmanschap en liefde voor de ruitersport. Maatwerk en ervaring zijn dan grote troeven. En dat weet Hopa Sport als geen ander. Op onze website vindt u enkele voorbeelden om u een idee te geven van de mogelijkheden.

Uiteraard kunnen we U in onze winkel meer vertellen en u het nodige advies verlenen. Wij nodigen u daarom uit een vrijblijvend bezoek te brengen aan onze winkel in Heist-op-den-Berg. Wij zijn u graag van dienst.