Zadelpasservice op uw paard
U bent hier: Home > Cavallo weltmeister rijlaarzen

Cavallo weltmeister rijlaarzen

Maat 40 47 36
Max 3 werkdagen
€ 425,00
€ 225,00

Wie ze eenmaal heeft aangetrokken, merkt direct het aangename gevoel dankzij de perfecte pasvorm.

Daarvoor zorgt vooral het aanpasbare comfortvoetbed met de Cavasoft-dekzool. Hierbij komt nog de ademende leren voering.

Maar ook de standaard verschillende voetbreedtes, de bijzonder comfortabele in- en uitstap dankzij het goed glijdende voeringsleer, en de betrouwbare, wrijvingsloze pasvorm dankzij de orthopedisch uitgekiende constructie garanderen het hoogste draagcomfort.

Optimaal aangepast aan de anatomische behoeften van het been, laat de Cavallo-laars uw benen er niet alleen mooi slank uitzien, hij biedt ook een nauw aansluitende rand bij een gemakkelijke instap. De exclusieve look wordt ondersteund door de uitmuntende kwaliteit van het bovenleer.

Het model Weltmeister is een zeer sterke volnerfs rundslederen laars die een klassieker in het gamma is. De laars heeft een lichte dressuurboog en een achterriemversteviging. De voet is voorzien van een komfortvoetbed , heeft een goodyear-genaaide zool en is afgewerkt met een slipvrije en waterbestendige ribbelzool.

In het model Weltmeister is nagenoeg niets onmogelijk.

De Weltmeister is nog uitsluitend voorradig in de voetmaat 40.    

Een aantal andere GELIJKAARDIGE modellen  lederen rijlaarzen heeft Hopa Sport voorradig in de volgende maten 39  41   42  43  44  45

 

 

 

     

Stel een vraag over dit product