Zadelpasservice op uw paard
U bent hier: Home > Boomloze zadels > Details Edix boomloze zadels > Boomloos dressuurzadel Edix Libre

Boomloos dressuurzadel Edix Libre

new

EDIX® Libre complete zadelcombinatie

 

korte omschrijving

De EDIX® Libre complete zadelcombinatie heeft de uitstraling en het comfort van een dressuur zadel. Het zadel is voorzien van een zachte hoge rugsteun en hoge kniewrongen en beiden zijn door middel van klittenband verstelbaar. Dit zorgt dat de Libre perfect op de persoonlijke voorkeuren van ruiter en of amazone, kan worden aangepast.

extra omschrijving

Een volledig boomloos zadel wat door de speciale opbouw, het EDIX® MPDS (multi pressure distribution system) en een comfortabele diepe zit direct een “close contact” gevoel geeft. Daarmee kan de dressuur ruiter direct ageren op elke spierbeweging van het paard en zeer fijne, bijna onzichtbare, zithulpen afgeven.

Dit typisch ogend dressuurzadel is dan ook uitermate geschikt on uw paard mee te gymnastiseren, maar er kunnen zeker ook heerlijke lange comfortabele buitenritten mee gemaakt worden.

 

EDIX® adviseert u de voorgestelde samengestelde zadelcombinaties altijd compleet te kopen. Dit om de meest optimale en geadviseerde drukverdeling te realiseren. Meer uitleg hierover vindt u in de uitgebreide EDIX® saddles documentatie.

 

De EDIX® Libre is toegestaan voor de officiële dressuurwedstijden!

 

Uitvoering:

 

 

Het zadel is standaard verkrijgbaar in bruin of zwart, in de maten small, medium en large.

Stel een vraag over dit product