Zadelpasservice op uw paard
U bent hier: Home > > Zadelpasadvies aan de stal

Zadelpasadvies aan de stal

Zadelpasadvies aan de stal tot 50 km van Hopa Sport
Max 10 werkdagen
€ 50,00
Zadelpasadvies aan de stal 10 extra kilometers
Max 10 werkdagen
€ 10,00
Zadelpasadvies aan de stal 20 extra kilometers
Max 10 werkdagen
€ 20,00
Zadelpasadvies aan de stal (niet rechtstreeks door Hopa Sport geleverd zadel)
Max 10 werkdagen
€ 90,00

Voor een bezoek aan de stal en het vakkundig aanpassen van zadels verwachten we de voorafbetaling van € 50.00 voor een afstand tot 50 km vanuit Heist-op-den-Berg.  Deze beperkte kost dekt onze verplaatsingskosten.   In geval uw stal verder dan 50 km van Heist-op-den-Berg gelegen is kunnen we een kost bepalen in overleg.

Dit bedrag dient voorafgaand aan de zadelpasafspraak te worden betaald.  De betaling hiervoor kan via deze knoppen gebeuren.

Een datum en uur voor deze dienst dient in overleg, liefst via mail of telefonisch, te worden afgesproken.

Betreffende € 50.00 trekken we van uw zadelaankoop af vanaf een nettoprijs van € 1200.00.  Zo is vele gevallen de zadelpasservice een klantendienst en dus kosteloos bij aankoop van een duurzaam zadel.

In geval U een zadel wenst te laten aanpassen op uw paard dat niet rechtsreeks door Hopa Sport werd geleverd, bijvoorbeeld tweedehands aangekocht, kan dit wel maar heeft dit een hogere kost dan een "gewone" zadelaanpassing. 

Dit komt zeker voor met de Wintec of Bates zadels.  Deze zadels wensen wel ook wel te komen aanpassen op het paard aan de stal. 

De controle en aanpassing ervan kunnen ook onmiddellijk tijdens onze aanwezigheid aan de stal worden uitgevoerd, maar dit heeft een kostprijs van € 90.00, voorafgaand aan de zadelpasafspraak te betalen via de webshop.  

In geval tijdens de zadelpasafspraak resulteert in de aankoop van een nieuw zadel, dan is betreffende som gedeeltelijk of geheel recupereerbaar, afhankelijk van de kostprijs van het nieuwe zadel.

De datum en het uur van deze afspraak is best in overleg te bepalen.

Dit kan 

* ofwel telefonisch op 015 24 64 09

* ofwel via mail op info@hopasport.be

* ofwel gewoon in de winkel tijdens de openingsuren 

Stel een vraag over dit product