Zadelpasservice op uw paard

Westernzadelpasadvies aan de stal

Westernzadelpasadvies aan de stal tot 40 km van Hopa Sport
Max 10 werkdagen
€ 75,00
Kontrole van één westernzadel aan de stal dat niet door Hopa Sport is gele
Max 10 werkdagen
€ 115,00
Kontrole aan de stal van een 2e of 3e zadel dat niet door Hopa Sport rechtstreeks is geleverd
Max 10 werkdagen
€ 20,00
Westernzadelpasadvies aan de stal 10 extra kilometers
Max 10 werkdagen
€ 10,00
Westernzadelpasadvies aan de stal 20 extra kilometers
Max 10 werkdagen
€ 20,00

Dank zij professioneel inzicht en ruim dertig jaar westernzadelpaservaring kan Paardenwinkel & Zadelpasservice Hopa Sport bij U aan de stal langskomen voor de vakkundige selectie en aanpassing van westernzadels op uw paard.

Voor een bezoek aan de stal en het vakkundig selecteren en passen van nieuwe westernzadels verwachten we de voorafbetaling van € 75.00 voor een afstand tot 40 km vanuit Heist-op-den-Berg.   Deze beperkte kost dekt onze verplaatsingskosten. 

In geval uw stal verder dan 40 km van Heist-op-den-Berg gelegen is dienen we de kost voor de extra kilometers in overleg te bepalen. Deze kan ook gerecupereerd worden van uw aankoop, afhankelijk van de aankoopprijs van je nieuwe zadel.  

Deze kosten dienen voorafgaand aan de westernzadelpasafspraak te worden betaald.  De betaling hiervoor kan ofwel in de winkel ofwel via bovenstaande knoppen online gebeuren.  Een afspraak die via telefoon of mail gemaakt werd is dient binnen de 48 uur te worden bevestigd via de online-betaling.  Wanneer deze betaling niet doorkomt binnen die tijd wordt de afspraak eenvoudig geannuleerd.

Een datum en uur voor deze dienst dient in overleg, liefst via mail of telefonisch, te worden afgesproken.

Bij aankoop van een nieuw westernzadel vanaf € 1200 is € 50.00 daarvan aftrekbaar van de aankoopkost van uw zadel.  Zo geniet U voor  € 25.00 van ruim dertig jaar westernzadelpaservaring voor de aankoop van je nieuwe zadel.  Ook vormt dit nog een zekere dekking van onze verplaatsingskosten.

 

In geval U een westernzadel wenst te laten aanpassen op uw paard dat niet rechtsreeks door Hopa Sport werd geleverd, bijvoorbeeld tweedehands aangekocht, kan dit wel maar heeft dit een hogere kost dan een "gewone" westernzadelpaafspraak. 

Dit heeft dan een kostprijs van € 115.00, voorafgaand aan de zadelpasafspraak te betalen via de webshop.  

De kontrole van een tweede of derde westernzadel op dezelfde plaats tijdens dezelfde afspraak heeft een meerprijs van € 20 per zadel.

 

In geval  de zadelpasafspraak resulteert in de aankoop van een nieuw westernzadel, dan is betreffende kost voor zadelpasadvies grotendeels recupereerbaar van de aankoop, afhankelijk van de kostprijs van het nieuwe westernzadel.

De datum en het uur van deze afspraak is best in overleg te bepalen.

Dit kan 

* ofwel telefonisch op 015 24 64 09

* ofwel via mail op info@hopasport.be

* ofwel gewoon in de winkel tijdens de openingsuren 

Stel een vraag over dit product