Zadelpasservice op uw paard
U bent hier: Home > Zadelpasservice op uw paard

Zadelpasservice op uw paard

Een zadel moet passen op de paarderug !

Deze uitspraak lijkt wel heel logisch, maar toch worden er behoorlijk wat zadels gebruikt die helemaal niet geschikt zijn voor de paarderug waarop ze gebruikt worden.

Het is niet zo dat een zadel hoe dan ook geschikt is voor uw paard omdat het bijvoorbeeld van een bepaald gerenommeerd merk is waarvan iemand anders voor zijn of haar paard zeer tevreden is. Net zoals mensen zijn er ook bij paarden mogelijk grote verschillen in de lichaamsbouw.

Waar de aankoopprijs van een zadel in vele gevallen een zeer grote bepalende factor is in de keuze van een zadel, dient eraan gedacht te worden dat de aanschaf van een goed liggend zadel op de paarderug zeer belangrijk is voor het welzijn van zowel paard als ruiter. Natuurlijk is de aankoopprijs van een goed zadel meestal zowat de grootste aankoop wat betreft de uitrusting van je paard.

Om dan ook te vermijden dat deze aankoop foutief gebeurt biedt Paardentoebehoren Hopa Sport U de zadelpasdienst aan.

 

Hoe gaat Paardentoebehoren Hopa Sport daarvoor te werk ?

Graag hebben we eerst een aantal gegevens van waaruit we een eerste idee kunnen vormen van de wensen en/of behoeften van U en uw paard. Vul het onderstaande formulier in en mail dit of geef het telefonisch door. Natuurlijk kan U ook gewoon in de winkel langskomen, zodat we op die wijze meer persoonlijk samen de mogelijkheden kunnen bekijken en overleggen.

Tijdens dit gesprek kunnen we mogelijk een afspraak maken voor de volgende stap, namelijk het effectief passen van een aantal zadels op uw paard.

Indien gewenst kan Hopa Sport, afhankelijk van merk en model, voor enkele dagen een testzadel ter beschikking stellen.