Zadelpasservice

Een zadel moet passen op de paardenrug! Dat lijkt logisch, niet?

Toch worden er behoorlijk wat zadels gebruikt die helemaal niet geschikt zijn voor de paardenrug waarop ze gelegd worden. Net zoals bij mensen zijn er ook bij paarden mogelijk grote verschillen in de lichaamsbouw.

Het is dan ook vanzelfsprekend dat een zadel van een bepaald gerenommeerd merk waarvan iemand zeer tevreden is daarom niet geschikt is voor uw paard.

Wat betreft de uitrusting van uw paard is een goed zadel meestal de grootste kost.

De aankoopprijs van een zadel is dan ook vaak bepalende factor maar bij het aanschaffen van een zadel is het minstens zo belangrijk om aan het welzijn van zowel paard als ruiter te denken.

Om te vermijden dat u een fout zadel aankoopt, biedt Hopa Sport u allereerst uitstekend advies en maar ook een uitstekende zadelpasservice.

 

           

Kosten en tarieven

Hoe gaat Hopa Sport te werk ?

  • Vertrekken doen we vanuit een aantal gegevens zodat we een eerste idee kunnen vormen over de wensen en/of behoeften van u en uw paard.
  • Die gegevens kan u via onderstaand formulier aan ons bezorgen of u kan deze telefonisch doorgeven. Uiteraard bent u ook steeds welkom in de winkel zodat we u meteen persoonlijk te woord kunnen staan en de verschillende mogelijkheden samen kunnen bekijken.
  • We maken een afspraak zodat we met een aantal verschillende zadels tot aan de stal kunnen komen. Aan de stal beoordelen we de ligging van meerdere zadels op uw paard.
  • Op deze manier ervaren we dat bepaalde zadels beter op je paard liggen dan andere. Afhankelijk van het merk en model kan Hopa Sport bovendien voor enkele dagen een testzadel ter beschikking stellen.

 

Maak uw zadelpasafspraak