Zadelpasservice op uw paard
U bent hier: Home > Hopa Sport is het nummer één onder de paardenwinkels

Hopa Sport is het nummer één onder de paardenwinkels

Wie paardenwinkels zoekt waar kwaliteit op de eerste plaats staat, komt automatisch uit bij Hopa Sport in Heist-op-den-Berg.

Wie paardenwinkels zoekt, komt al snel uit bij Hopa Sport. Of het nu om kleding, uitrusting of verzorging gaat, bij Hopa Sport vind U alles wat U als beginnend ruiter nodig heeft. Ook veel ervaren ruiters komen bij Hopa Sport over de vloer want naast de verkoop van nieuwe toebehoren is Hopa Sport een autoriteit onder de paardenwinkels omwille van de grote aandacht die wij besteden aan herstellingen. Wij kunnen complexe zadelherstellingen tot een goed einde brengen. Hiervoor wordt gezorgd in onze eigen werkplaats. Elke ervaren ruiter heeft wel eens een aanpassing of reparatie van zijn of haar uitrusting nodig. Ons vakmanschap, onze jarenlange ervaring en de liefde voor de sport zorgen ervoor dat we alle maatwerk tot een goed einde brengen. En dat maakt Hopa Sport als geen ander de specialist onder de andere paardenwinkels.

Op het vlak van uitrustingen kent Hopa Sport zijn gelijke niet onder de andere paardenwinkels.

Elke ruiter heeft een uitrusting nodig. Tot de standaarduitrusting behoren een zadel en een optoming. Daarnaast is de ruiterkleding natuurlijk ook belangrijk. Denk maar aan tokken, rijbroeken, rijhandschoenen, laarzen, enzovoort. Paardenwinkel Hopa Sport is werkelijk de specialist onder de paardenwinkels. Op onze website vind U een selectie van ons zeer gevarieerde gamma voor zowel beginnende als ervaren ruiters. Bij weinig paardenwinkels kunt U terecht voor zowel nieuwe zadels als tweedehandse zadels, die allemaal op het paard kunnen gepast worden door onze zadelpasdienst. Binnen ons zadelassortiment beschikken wij natuurlijk over de gekende topmerken. De liefhebbers onder U zullen er zeker naar uitzien om ons gamma eens te komen bekijken. Daarnaast vind U op de website van Hopa Sport natuurlijk ook een selectie van kwalitatief hoogstaande hoofdstellen, borsttuigen en teugels. Onze specialiteit zijn westernuitrustingen voor de ruitersport. Hiervoor is Hopa Sport werkelijk de autoriteit onder de weinige kwalitatieve paardenwinkels die ons land rijk is. Oordeel zelf en neem een bekijk ons assortiment op de website. Uiteraard vind U bij ons ook een uitgebreide collectie ruiterkleding, van rijbroeken tot tokken en handschoenen. Zelfs indien U een geschenk wil geven aan een paardenliefhebber kunt U daarvoor bij Hopa Sport terecht. Op de website van onze paardenwinkel kunt een blik werpen op ons zeer brede assortiment. Wij nodigen U dan ook van harte uit in onze winkel in Heist-op-den-Berg om welhaast het grootste assortiment van alle paardenwinkels te bekijken.