Algemene verkoopsvoorwaarden

Verzending

Artikelen worden door ons verzonden naar elke locatie binnen de Europese Unie. 

Voor een verzending naar een Belgisch adres vanaf € 59.00 aankoopwaarde berekenen wij geen verzendingskosten.  Onder € 59.00 berekenen wij € 8.90 verzendingskosten .
Voor een verzending naar Nederland vanaf € 200.00 aankoopwaarde berekenen wij geen verzendingskoten.  Onder € 200.00 berekenen wij € 10.90 verzendingskosten.

Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, maar ook om ecologische redenen, kiezen wij ervoor om verpakkingsmateriaal te hergebruiken.  Dit houdt in dat U uw bestelling kan ontvangen in een doos die reeds gebruikt werd door andere leveranciers, en daardoor bedrukt of bestickerd kan zijn.  Wij gebruiken uiteraard alleen verpakkingsmateiraal dat nog in goede staat is, zodat uw bestelling onbeschadigd bij U afgeleverd wordt.

U kan uw bestelling natuurlijk ook afhalen in onze winkel in Heist-op-den-Berg.  Dit kan normaal tijdens de openingsuren.

 

Levertermijn

De produkten die op onze website gemeld zijn met melding "leverbaar binnen de drie werkdagen" zijn normaal voorradig.  Artikelen die op je vind met de melding "leverbaar binnen de tien werkdagen" zijn niet voorradig, maar kunnen U wel binnen die termijn toegezonden worden.

Voorradige produkten worden uiterlijk de dag na ontvangst van zowel bestelling als betaling aan U verzonden.
Pakketten die binnen België worden verzonden, zullen doorgaans de dag na de verzending worden bezorgd via Bpost.
Een zending naar Nederland kan hoogstens twee tot drie werkdagen in beslag nemen.

Indien een product toch niet voorradig is, wordt U hiervan via mail of telefoon op de hoogte gebracht.  Wij proberen U zo goed mogelijk te informeren in verband met de levertermijn, maar U heeft steeds het recht de bestelling te annuleren indien het artikel niet voorradig is.

 

Terugzenden

Conform onderstaande algemene voorwaarden, heeft U de mogelijkheid om aangekochte goederen binnen de 14 dagen terug te sturen, met uitzondering van afgeprijsde artikelen. 

De produkten moeten nog voorzien zijn van hun oorspronkelijk label en/of verpakking en moeten uiteraard proper, onbeschadigd en ongebruikt zijn.

We storten het door U betaalde bedrag terug op uw rekening.  We verwachten dan ook dat U ons dit meedeelt omdat wij van onze betaalprovider deze gegevens niet bekomen, dit omwille van de privacy.


De kosten voor het terugzenden naar Hopa Sport zijn geheel ten laste van de koper, tenzij anders werd overeenkomen via schriftelijke correspondentie.

 

Betaling

Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Eventuele leveringskosten zijn niet in de prijs inbegrepen, maar worden individueel vermeld bij elke bestelling.  

Bij bestellingen vanaf € 59.00 voor levering in België worden geen verzendingskosten in rekening gebracht.  Bij bestellingen boven € 200.00 voor levering in Nederland worden geen verzendingskosten in rekening gebracht.
Voor leveringen in andere landen gelieve onze klantendienst te contacteren.

Bestellingen worden TEN ALLEN TIJDE VOORAF BETAALD door middel van één van onze betaalmethodes, namelijk ofwel via onze webshop ofwel via bankoverschrijving.

Bestellingen die na acht werkdagen niet worden betaald, worden automatisch geannuleerd.

 

Overige voorwaarden

De via de webshop weergegeven aanbiedingen zijn steeds vrijblijvend en behoudens eventuele drukfouten.  Ze gelden steeds zo lang de voorraad strekt.

De goederen reizen op risico van de klant.  Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging gedurende de verzending.   

Wij doen echter al het mogelijke om uw bestelling in onberispelijke staat te leveren, door gebruik te maken van degelijk verpakkingsmateriaal en beroep te doen op een erkende dienstverlener (Bpost). 

Tevens beschikken wij voor elk pakket over een track-and-trace-code, die we aan de klant meedelen via mail wanneer het pakket vertrekt.

Klachten of betwistingen dienen binnen de 7 dagen na levering gemeld te worden per aangetekend schrijven , op straffe van verval.  In geval de klacht gegrond wordt bevonden is onze aansprakelijkheid beperkt tot de omruiling van de goederen.  Elke aansprakelijkheid van de verkopen beperkt zich tot het daadwerkelijk betaalde bedrag van de bestelling.

Uw gegevens worden opgeslagen in een verwerking en gebruikt voor interne, geautomatiseerde verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en van onze bedrijfsvoering. 

U beschikt over het recht van toegang tot en verbetering van uw gegevens.  Wenst U geen andere aanbiedingen te ontvangen of heeft U bezwaar tegen verstrekking van adresgegevens aan derden, dan kunt U ons dat schriftelijk melden.