Zadelpasservice op uw paard
U bent hier: Home > Hopa Sport is dé ruitershop voor al uw toebehoren

Hopa Sport is dé ruitershop voor al uw toebehoren

Bij ruitershop Hopa Sport komt kwaliteit op de eerste plaats

De ruitersport is een sport waarbij de kwaliteit van de uitrusting uitermate belangrijk is. Een ruiter heeft nogal wat toebehoren nodig en het is belangrijk voor het comfort van de ruiter dat hij de juiste keuzes maakt. Voor al uw paardenartikelen kan u terecht bij Hopa Sport ruitershop. Of het nu gaat om ruiterkleding, paardenuitrusting of paardenverzorging, bij ons vindt u alles wat u als ruiter nodig heeft.

Wij bieden naast de verkoop van alle paardentoebehoren nog een extra service met onze hersteldienst. Dit kan gaan van simpel naaiwerk tot uiterst complexe zadelherstellingen, zowel voor klassieke zadels als westernzadels. Alles wordt volgens het metier uitgevoerd in onze eigen werkplaats. Het goed aanpassen of herstellen van een uitrusting, waar elke ruiter wel eens behoefte aan heeft, vraagt om vakmanschap. Wij herstellen en maken een uitrusting zoals u het wil. Onze jarenlange ervaring komt daarbij goed van pas. De Hopa Sport ruitershop straalt als geen ander de liefde voor de paardensport uit. Graag staan wij u bij een bezoekje aan onze ruitershop te woord om u de nodige tips en raadgevingen te geven.

De perfecte uitrusting aan een correcte prijs

Paardenuitrusting is niet goedkoop en daarom is het belangrijk om meteen de juiste keuze te maken. Ruitershop Hopa Sport is een specialist op vlak van zadels en optoming en dat zowel voor de beginnende als ervaren ruiter. Wij verkopen en passen nieuwe en tweedehands zadels  en bieden een zeer uitgebreid assortiment aan. U vindt bij ons meerdere topmerken waaronder Continental, Equiflex, Santa Fe, enz. Bovendien vindt u in onze ruitershop ook een selectie van kwalitatief hoogstaande hoofdstellen, borsttuigen, teugels en bitten maar ook een breed gamma rijkleding. Dit gaat van rijbroeken over laarzen tot tokken en handschoenen. De website van onze ruitershop is een mooi uithangbord voor ons nog uitgebreidere assortiment in de winkel. Het is dan ook een aanrader om eens een bezoekje te brengen aan onze ruitershop in Heist-op-den-Berg. Zo krijgt u een zicht op ons zeer correct geprijsde assortiment.