WintecLite D'Lux HART veelzijdigheidszadel

17"
Max 10 werkdagen
€ 950,00
17.5"
Max 10 werkdagen
€ 950,00
18"
Max 10 werkdagen
€ 950,00

Wintec

Het WintecLite D'Lux HART veelzijdigheidszadel is ideaal voor de vrijetijdsruiter of voor deelname aan diverse disciplines.  

Het veelzijdigheidszadel WintecLite D'Lux HART is gebouwd met duurzame, waterproof hi-tech-materialen.  Deze zijn extreem zacht en zeer komfortabel.

De luxueuze, grippy Equi-Suède en de lange singelstoten zorgen voor een superieur komfort en een nauw kontakt rijdens het rijden.

De ultrasoft kussens verzekeren een superieure zadelstabiliteit en een optimaal komfort van je WintecLite DLux HART veelzijdigheidszadel voor je paard.

Het Adjustable Flexibloc System laat je toe je WintecLite D'Lux veelzijdigheidszadel volledig aan je wensen aan te passen betreffende knie- en beenligging om je rijkomfort te optimaliseren.

Natuurlijk is het WintecLite Deluxe HART veelzijdigheidszadel voorzien van het Cair Cushion System en de Easy Change Fit Solution.  Dit om enerzijds de kussenvulling en anderzijds de breedte van het zadel optimaal aan te passen aan de paarderug.

Het WintecLite D'Lux HART veelzijdigheidszadel is ook leverbaar in een versie speciaal aangepast voor paarden met een extra brede rug en dit als het model WintecLite Wide D'Lux HART veelzijdigheidszadel.

Om optimaal gebruik te maken van alle aanpassingsmogelijkheden op de paarderug zorgt de Hopa Sport zadelpasdienst op uw paard aan de stal.

Het WintecLite D'Lux HART veelzijdigheidszadel is leverbaar in zwart.

Zitmaten 16.5  17  17.5  en  18  inch.

 

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

Vissers annick (België), Ruiter (hobby)

Heel fijn zittend zadel voor zowel paard als ruiter! Goede service! Super tevreden!