Wintec Pro Stock HART met westernbeugelriemen

Maat extra large
Levertijd op te vragen
€ 1.945,00  
Maat Large
Max 3 werkdagen
€ 1.945,00
Maat Medium
Max 3 werkdagen
€ 1.945,00

Wintec

 

Het Wintec Pro Stock HART zadel met westernbeugelriemen, ofwel "swinging fenders" is een perfekt zadel voor mooi lange-afstandsritten.

 

Dit gripvolle, zeer komfortabele zadel is uiteraard gebaseerd op het zeer traditionele ontwerp van de Australian Stockzadels.

Het Wintec Pro Stock HART zadel met westernbeugelriemen biedt een goede balans en een smal kruisgedeelte voor meer stabiliteit en gevoel.

Het zadel Wintec Pro Stock HART with swinging fenders is ook leverbaar om te voorzien van eerder "gewone" stijgbeugelriemen en dito beugels, maar net de westernfenders of westernbeugelriemen kunnen maximale vrijheid bieden om een hele dag te kunnen rijden.

De Wintec Pro Stock HART zadels verschillen van de klassieke stockzadels doordat ze ook weer uitgebreid kunnen aangepast worden aan de paarderug omdat ze voorzien zijn van een verwisselbaar kopijzer en aanpasbare Cair-kussens.

Om optimaal van deze mogelijkheden te kunnen genieten adviseren we beroep te doen op de Hopa Sport zadelpasservice op het paard aan de stal.

Kleur zwart.

Zitmaten medium, large en extra large.  Gewicht ongeveer 10 kg.

 

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09