Bates veelzijdigheidszadel Plus HART


Bates

Nauw contact met je paard, uitgebreide aanpasbaarheid, dubbelleder uitvoering

 

Het Bates HART Plus veelzijdigheidszadel is een echt high-tech veelzijdigheidszadel, dat voorzien is van technologie die nooit eerder gezien is in veelzijdigheidszadels.   

Het Bates HART Plus veelzijdigheidszadel is integraal uitgevoerd in gedubbeld leder.   Dit dubbel leder biedt een extra comfort omdat het nog soepeler wordt en een nauwer contact met het paard toelaat.

 

Komfort voor ruiter en paard

Het Bates HART Plus veelzijdigheidszadel heeft een diepere zitting voor extra veiligheid en meer vertrouwen.

Een smalle taille voorziet het Bates HART Plus veelzijdigheidszadel van nauwer kontakt, zodat je IN je zadel zit in plaats van erop.

De ergonomische stijgbeugelriemhaken laten een veel nauwere aansluiting toe, wat duidelijk het volume van het zadel beperkt aan het bovenbeen. 

Het singelsysteem van het Bates HART Plus veelzijdigheidszadel bevordert de stabiliteit en verdeelt de verdeling van de kracht op de voor- en achterkant van het zadel.  

Uw paard zal merkelijk vlotter bewegen wanneer de wereldbekende systemen als Easy-Change Fit Solution en Cair Cushion System het komfort en de bewegingsvrijheid van je paard maximaliseren.

Het Bates HART Plus veelzijdigheidszadel weegt ongeveer 6.6 kg.

 

Inzetbaar voor alle disciplines


Het Bates HART Plus veelzijdigheidszadel werd specifiek ontwikkeld met het oog op de behoeften van all-round georiënteerde ruiters. Dit zadel is ideaal voor zowel het gebruik tijdens tochten als voor het dagelijkse werk in de paddock.

Bovendien werd dit veelzijdigheidszadel uitgerust met de nieuwste zadeltechnologie en garandeert het een comfortabel en zeker rijgevoel.

Uitgerust met:

  • Cair luchtkussensysteem
  • Easy change verwisselbaar kopijzer
  • Elastiflex zadelboom
  • Ergonomisch gevormde zadelboompennen
  • Stoten inzetbaar aan het kopijzer
  • Verwisselbaar Flexiblock systeem
  • Bates stijgbeugelriemhouders
  • Gedubbeld zacht leder

Veeleisende ruiters verwachten de hoogste prestaties van hun zadels. Bates HART zadels zijn met de nieuwste zadeltechnologie voorzien. Het Cair luchtkussensysteem en de Easy-Change Fit Solution laten een onvergelijkbare aanpassing van het zadel toe aan de rug van het paard voor 100% comfort en prestaties.

 

Meerdere uitvoeringen mogelijk

Het Bates HART Plus veelzijdigheidszadel is leverbaar in de zwart en bruin.

Zitmaten 16.5  17  17.5  en  18  inch.

Optioneel leverbaar met Flexiblocs.

Het Bates HART Plus veelzijdigheidszadel is leverbaar in de volgende uitvoeringen:

 

* Bates HART Plus veelzijdigheidszadel in dubbelleder 

* Bates HART veelzijdigheidszadel in antislip Opulence kalfsleder, wat inhoudt dat de zadelzitting in zeer komfortabel vaarsleder is gemaakt, wat een extra vaste zitting als extra komfort biedt.

* Bates HART Wide Plus veelzijdigheidszadel, een versie speciaal voorzien voor extra brede paarderuggen, op zich ook nog aanpasbaar via een speciaal Easy-Change Gullet System WIDE;

 

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

Sonja (België), Ruiter (hobby)

Prima service

Sofie (België), Ruiter (hobby)

Vriendelijke en eerlijke man die zijn tijd neemt en rekening houdt met het paard

Kelly (België), Ruiter (hobby)

Tijdens de zadelpasafspraak wordt er geruime tijd genomen om je goed te informeren. Zodoende je voor zowel jezelf als voor je paard de juiste keuze kan maken. Waarbij ik zowel western als veelzijdigheidzadels heb mogen proberen. Uiteindelijk viel de keuze op een Bates veelzijdigheidzadel en met deze nu enige tijd te gebruiken, ben ik nog steeds onder de indruk hoe ‘juist’ dit vanaf het begin voelde. Het zadel ligt perfect op mijn paard en zit uitermate zacht. Bij deze zeker een aanrader om dit Bates veelzijdigheidzadel eens te proberen. Super tevreden klant en nogmaals hartelijk bedankt voor alle info en tijd.

Van den Eede (België), Ruiter (hobby)

Bij ons bezoek aan de winkel kregen we zeer degelijke uitleg over de verscheidenheid van zadels. Er werd zadelpasmoment afgesproken waarbij de nodige tijd werd genomen om verschillende zadels te passen en te proberen. Ook werden de nodige aanpassingen direct uitgevoerd. We konden dan het meest geschikte zadel uittesten gedurende een afgesproken tijd. Er werd steeds correct en duidelijk gecommuniceerd. We zijn zeer tevreden over het zadel en de service die Jean-Paul ons gaf.

Sofie (België), Ruiter (hobby)

Super goed zadel een aanrader paard en ruiter zeer blij

Nathalie Craps (België), Ruiter (hobby)

We raden Hopa sport zeker aan. Heel vriendelijke persoon, duidelijke uitleg, neemt zijn tijd. Zadel is tot nu toe heel goed zowel voor de dochter als voor haar merrie. Service is echt top. Nathalie

Ine (België), Ruiter (hobby)

Heel blij met de aankoop van een nieuw zadel voor onze 10-jarige merrie!
Ondanks een iets moeilijkere rug (hoge schoft en weinig bespiering door jarenlange inactiviteit) werd door Jean-Paul al heel snel een oplossing gevonden en dit zonder enige druk of stress voor het paard zelf.

Alle vragen konden worden gesteld en voorzien van een duidelijk antwoord. Het comfort voor het paard werd steeds vooropgesteld, wat voor ons het allerbelangrijkste was, wat resulteerde in de aankoop van een prachtig Bates veelzijdigheidszadel! Wij kijken alvast uit naar de eerste ritten met de nieuwe uitrusting :-)
Over een 2-tal jaar gaat onze jongste onder zadel - geen twijfel dat we hiervoor opnieuw beroep zullen doen op Jean-Paul!

Heel erg bedankt voor de fijne ervaring!

Deze werkwijze mag toch als normaal beschouwd worden, Ine...
Toch bedankt voor de duidelijke review.
Je zadel is er over enkele dagen, veel rijplezier gewenst dan uiteraard !