Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

16.5" - Zwart
Max 3 werkdagen 
€ 775,00
16.5" bruin
Max 10 werkdagen 
€ 775,00
17" zwart
Max 10 werkdagen 
€ 775,00
17 " bruin
Max 3 werkdagen 
€ 775,00
17.5 " zwart
Max 3 werkdagen 
€ 775,00
17.5 " bruin
Max 3 werkdagen 
€ 775,00
18" - Zwart
Levertijd op te vragen 
€ 775,00  
18" bruin
Levertijd op te vragen 
€ 775,00  

Wintec

Onderhoudsvrij, uitgebreid aanpasbaar, comfort voor paard en ruiter

 

Eén van de toppers van het gamma is begin 2020 grondig herzien en eigenlijk nog een stuk comfortabeler en aangenamer gemaakt voor paard en ruiter.

In de recent nog comfortabeler gemaakte zitting van het Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel voel je je veilig en zeker in het meest soepele en duurzame, lederachtige en onderhoudsvriendelijke veelzijdigheidszadel van de éénentwintigste eeuw.

Nog extra optimalisaties aan de Wintec topper
Het Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel is nu voorzien van extra-verbrede Cair-kusssens, die een nog betere gewichtsverdeling garanderen op de paardenrug.

Het gebruik van nieuwe materialen in de kussens geeft ook een nog stabielere ligging van het Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel op de paardenrug als resultaat.

Dit veelzijdigheidszadel heeft vernieuwde kwartieren en kniewrongen om de ruiter nog meer comfort en stabiliteit in het zadel te bezorgen en is voorzien van van ergonomische stijgbeugelriemhaken, waardoor de mogelijke dikte van de beugelriemen nog minder in de beenligging van de ruiter gevoeld kunnen worden.

Model 500 ook voor de jeugd
Het extreem populaire veelzijdigheidszadel Wintec 500 is natuurlijk ook beschikbaar als jongerenzadel of kinderzadel in de echt kleine zitmaten van 15 en 16 inch, het Ponyveelzijdigheidszadel Wintec 500 HART.

Individeel aanpasbaar aan de rug van uw paard.
Het veelzijdigheidszadel Wintec 500 HART in natuurlijk, zoals ieder HART zadel, integraal aanpasbaar aan de vorm van de rug van uw paard.
Om dit vakkundig te laten uitvoeren gebeurt dit optimaal door de Zadelpasservice van paardenwinkel Hopa Sport.

Kleuren: zwart en bruin.

Zitmaten: 16.5, 17, 17.5 en 18 inch

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

Bontemps Geraldine (België), Ruiter (hobby)

Zeer tevreden over het aangekochte zadel en de excellente zadelpasservice!
In het verleden al 2 miskopen gedaan bij andere zadelpassers maar nu hebben we eindelijk een zadel dat perfect ligt op onze pony! Pony blij en wij ook.
Zoek niet verder maar koop hier, er wordt niets opgedrongen en men neemt zijn tijd tijdens de afspraak op stal.

Steegmans cindy (België), Ruiter (hobby)

We zijn zeer Tevreden over deze aankoop van zadels. De tijd die Jean Paul neemt om hem doen te passen op u pony of paard is uitstekend. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Uitstekende naservice. Neemt ook goed zijn tijd om zijn uitleg te doen over alles, vind ik ook wel belangrijk.

Mariëtte (Nederland), Ruiter (hobby)

Na telefonisch overleg de Wintec 500 HART besteld. Voorzien van rode boom ontving ik hem zeer goed verpakt al enkele dagen later in Nederland . Garantieboekje netjes ingevuld en de bon. Super !

Ann Veltens (België), Ruiter (hobby)

Zeer snelle en zéér professionele hulp bij de keuze van zadel. Tijdens de zadelpas aan de stal werd ruim de tijd genomen om ervoor te zorgen dat al het materiaal perfect lag. Heel tevreden over onze aankoop! Zeker een aanrader om langs te gaan!

Topanga (België), Ruiter (hobby)

Er wordt tijd genomen om te kijken naar wat perfect ligt op je paard. Hij komt niet opdringerig over en geeft altijd uitleg waarom hij iets doet/ aanpast. Het zadel heeft een comfortabele zit.

Hoeylaerts Nina (België), Ruiter (hobby)

Zeer tevreden van begin van de contacten tot op heden met de afhandeling, uitleg, aanpassingen,....