Bates Innova Monoplus HART dressuurzadel


Bates

Diepe zitting, vlotverplaatsbare wrongen, extreem nauw contact door monoblad, pasvorm aanpasbaar aan de paarderug.

Het dressuurzadel Bates Innova Monoplus HART heeft een diepe, maar verrassend open zitting, die samenwerkt met de verplaatsbare, revolutionaire Contourbloc, helemaal anatomisch gevormd naar het been van de ruiter.

Deze gepatenteerde, verplaatsbare wrong biedt ongekende veiligheid, aangezien het been in en achter de wrong ligt.  Daardoor wordt het "optillen" van het been zonder enige beperking geëlimineerd. Op deze wijze kan U de optimale ondersteuning voor uw lichaamsbouw en rijhouding selecteren.

De innovatieve monoflap design, dus het feit dat de zogenoemde zweetbladen ééndelig zijn, verzekert onbegrensd nauw kontakt en gevoel tijdens het rijden.

 

Lederkeuze voor nog meer komfort

Het dressuurzadel Bates Innova Monoplus HART wordt standaardmatig gemaakt met dubbelgevoerd kalfsleder, dat bekend staat voor zijn ultra-zachte karakteristieken.  Optioneel is de Bates Innova Monoplus HART leverbaar in de versie met Opulence luxe-leder, dat door zijn extra-grippy aanvoelen voor een nog vastere zitting zorgt.

 

Ook dit Bates-zadel is natuurlijk voorzien van zowel de Easy Change Fit Solution als het Cair-Cushion System, aanpassingssystemen die optimaal kunnen gebruikt worden door vakkundig advies tijdens een zadelpasafpsraak aan de stal

Kleur standaard zwart.

Zitmaten 0  1  en  2

 

.

 

 

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

Gios Gerd (België), Ruiter (hobby)

Als hobbyruiter ging ik op zoek naar een degelijk, goed zittend zadel. Na vele zadels te passen en te rijden kwam ik bij het Bates Innova Monoplus dressuurzadel terecht. Het geeft voldoende steun en bewegingsvrijheid aan mij als ruiter. Ook mijn paard reageert super op dit goed passend zadel, voldoende schoudergebruik is mogelijk en we ervaren nergens knel- of drukpunten.
De zadelpas-service via HOPAsport is prima, correct, duidelijk, attent en met kennis van zaken.

Kristel Van Thillo (België), Ruiter (hobby)

Zeer tevreden over dit zadel en de service van Hopa Sport.. Mits kleine aanpassing lag het zadel meteen perfect op het paard. Ook de monobloc helpt me om het been lang te houden. Eerlijke, aangename en correcte service door de zadelpasser. Kortom, een aanrader!

Sofie (België), Ruiter (hobby)

Na een uitgebreid pasconcult kocht ik recent dit dressuurzadel aan. De vele opties werden zeer duidelijk en aangenaam toegelicht met het confort van het paard als preoriteit. Het (opnieuw) passen van zadels was geen enkel probleem en er kwam geen enkele besparing op de tijd die we nodig hadden om het optimale zadel voor mij en mijn paard te garanderen.