Wintec Pro Stock Junior kinderwandelzadel

12" bruin
Max 3 werkdagen
€ 995,00
12" zwart
Max 3 werkdagen
€ 995,00

Wintec

 

In het authentieke Australian Stock zadel in juniorversie ervaart U de uitzonderljke veiligheid en komfort, gecombineerd met het nieuwste in zadelbouwtechnologie.

De verplaatsbare Flexi-Poley-pads kunnen aangepast worden voorwaarts of achterwaarts om een optimaal kontakt te verzekeren voor jonge ruiters met groeiende gestalte.

Veilige, ultra-zachte zitting, aanpasbare Flexi-Poley-pads en lang V-singelsysteem voor nauwer beenkontakt.

Perfekt voorzien voor jonge ruiters die extra veiligheid in het zadel zoeken, waarvoor de beweegbare Flexi-Poley-pads zowel achter- als voorwaarts kunnen aangepast worden, om een optimaal kontakt met de lange benen van de jonge ruiters te verzekeren en dit voor extra stabiliteit.

Komfort voor het paard zonder voorgaande dank zij de Easy-Change Fit Solution en het Cair Cushion System en het uitzonderlijke kussendraagvlak en ruime zadelkamer voor wervelzuilvrijheid.

Weerbestendig, modderbestendig en "bush"-bestendig !   Jonge ruiters kunnen genieten van de vrijheid van een zadel dat overal meekan waar zij durven, door de wildernis, door rivieren, over stranden, als ZIJ durven !!

Gewicht 5.3 kg, leverbaar in zitmaat 12" en in kleuren zwart en bruin.

 

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09