Bates Innova Monoplus Luxe HART dressuurzadel


Bates

Het summum van dressuurzadelcomfort

Ervaar het ultranauwe contact en de luxe van het Bates Innova Monoplus Luxe HART dressuurzadel, met het extra-grippy Opulence luxeleder, bekend voor zijn ultra-zachte, natuurlijke en extra-grip karakteristieken.

De innovatieve monoflap design verzekert onbegrensd nauw contact en gevoel tijdens het rijden door het gebruik van de FlexiContourBloc en Adjustable Ergonomic Stirrup Bar. Het Bates Innova Monoplus Luxe HART dressuurzadel heeft een diepe, open zitting die samen met de FlexiContourBloc werkt, welke niet alleen anatomisch aan uw been aansluit, maar daarbovenop nog regelbaar is. Je paard zal een merkelijke verbetering tonen in de vrijheid van bewegen dankzij de wereldbekende systemen als EasyChange Fit Solution en Cair Cushion System.

Het dressuurzadel Bates Innova Monoplus is ook leverbaar in de gewone dubbel-leder-uitvoering.

Kleur: standaard zwart

Zitmaten: 0, 1 en 2

 

Ervaringen van top dressuurruiters

Belgische dressuuramazone Claudia Fassaert:
"Ik werk voor mijn paarden zeer graag met het Bates Innova Monoplus-zadel, met luxe-leder! Omdat je zo dicht bij je paard bent, kan je echt iedere beweging voelen. Dit zadel geeft de paarden niet alleen voldoende vrijheid voor de volledige beweging van hun lichaam, maar is ook zeer comfortabel voor de ruiter. Het geeft je een zeer goede ondersteuning en toch nog genoeg vrijheid voor je hulpen. Natuurlijk maakt het extra-grip-leder een goede zithouding zeer gemakkelijk. Kortom, alles wat de dressuurruiter nodig heeft!"

Spaanse dressuurruiter José Garcia Mena:
"Dressuurpaarden moeten vrij kunnen bewegen, naadloos, zonder onderbreking en ik vertrouw erop te weten dat het Cair Cushion System de beste keuze is voor mijn paarden en hun spierontwikkeling. Ik verkies te rijden in de Bates Innova Monoplus met luxeleder omdat de monoflaps de communicatie bevorderen, terwijl de aanpasbare FlexiContourblocs en de Adjustable Ergonomic Stirrup Bars me werkelijk toelaten mijn rijhouding aan te passen, terwijl ze ondersteuning bieden zonder beperkingen op te leggen."

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09