Bates Elevation Plus springzadel


Bates

Het Bates Elevation Plus springzadel biedt nauw contact met het paard zonder voorgaande en een perfekte balans en stabiliteit voor de ruiter. 

De topkwaliteitszitting is gevormd om breedte te behouden achteraan in de zitting om een komfortabele "landing" te verzekeren, terwijl de zitting toch dunner wordt net daar waar je benen het paard raken, zo zijn alle overgangen zeer dun en naadloos.

De anatomisch gevormde boom biedt een groter komfort en ruimte voor de schouder van je paard, terwijl een zeer nauw kontakt voor de ruiter behouden blijft.  Het elimineert het probleem van het omhoog gaan van het zadel achteraan, wat veel voorkomt bij springzadels.

Uw paard zal merkelijke vorderingen tonen in zijn vrijheid van beweging, want topkwaliteitssystemen zoals de Easy Change Fit Solution en het Cair Cushion System bieden de beste flexibiliteit om een gepersonaliseerde aanpassing te bekomen.

Gebouwd voor topprestaties, kombineert het Bates Elevation Plus springzadel technisch design en innovatie.

Er zijn vijf uitvoeringen van de Elevation:

* De gewone Bates Elevation

* De Bates Elevation Plus, die voorzien is van dubbel leder voor extra komfort en grip

* De Bates Elevation DS, die voorzien is van een diepere zitting

* De Bates Elevation DS Plus, die voorzien is van dubbele leder voor extra komfort en grip en van een diepere zitting

* De Bates Pony Elevation voor de jeugdige springruiters

 

De Bates Elevation is leverbaar in de zitmaten 16.5", 17" en 17.5" in de kleuren zwart en bruin.

 

De Bates Elevation is voorzien van Adjustable Flexibloc System, Drop Panel Point, Ergonomic Stirrup Bars, Moulded Knee Inserts, Quilted Panel Points en Short Triple girth points.

 

 

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

Joke (België), Ruiter (hobby)

top service! Neemt zijn tijd bij de zadelpasafspraak. Dit is mijn 3de bateszadel dat ik bij Hopasport aankoop en nog steeds super tevreden over alles. Ook na de aankoop blijft hij altijd tot je dienst. Echt een top service!!