Bates Elevation Deep Seat Plus springzadel


Bates

Diepe zitting, dubbel leder, verplaatsbare wrongen, uitgebreid aanpasbaar

Het Bates Elevation Deep Seat Plus springzadel heeft een diepere zitting  (DS) en biedt nauw contact met het paard zonder voorgaande en een perfecte balans en stabiliteit voor de ruiter. 

De topkwaliteitszitting is gevormd om breedte te behouden achteraan in de zitting om een comfortabele landing te verzekeren, terwijl de zitting toch dunner wordt net daar waar je benen het paard raken, zo zijn alle overgangen zeer dun en naadloos. De anatomisch gevormde boom biedt een groter comfort en ruimte voor de schouders van je paard, terwijl een zeer nauw contact voor de ruiter behouden blijft. Het elimineert het probleem van het omhoog gaan van het zadel achteraan, een vaak voorkomend probleem bij springzadels. Uw paard zal merkelijke vorderingen tonen in zijn vrijheid van beweging, want topkwaliteitssystemen zoals de Easy Change Fit Solution en het Cair Cushion System bieden de beste flexibiliteit om een gepersonaliseerde aanpassing te bekomen.

Gebouwd voor topprestaties, combineert het Bates Elevation Deep Seat Plus springzadel technisch design en innovatie.

Er zijn vijf uitvoeringen van de Elevation:

  • De gewone Bates Elevation
  • De Bates Elevation Plus, die voorzien is van dubbel leder voor extra komfort en grip
  • De Bates Elevation DS, die voorzien is van een diepere zitting
  • De Bates Elevation DS Plus, die voorzien is van dubbele leder voor extra komfort en grip en van een diepere zitting
  • De Bates Pony Elevation voor de jeugdige springruiters

De Bates Elevation is leverbaar in de zitmaten 16.5", 17" en 17.5" in de kleuren zwart en bruin.

De Bates Elevation is voorzien van Adjustable Flexibloc System, Drop Panel Point, Ergonomic Stirrup Bars, Moulded Knee Inserts, Quilted Panel Points en Short Triple girth points.

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

Sofie (België), Ruiter (hobby)

Een hele tijd geleden kocht ik op aanraden van kennissen dit springzadel aan bij hopa sport. Door de aangename en klantvriendelijke uitleg was ik ook zonder al te veel ervaring in springzadels direct mee met de vele mogelijkheden. Ook na een jaar van dagelijks gebruik is het zadel nog in topconditie en zijn er nauwelijks gebruikssporen of beschadiging te merken. Zeker een aanrader

Verstraeten luc (België), Ruiter (hobby)

Zeer goede uitleg ter plaatse. Verschillende zadels kunnen proberen zodat vergelijken echt mogelijk is. Het aangekochte zade´ voldoet volledig aan o ze wensen.