Bates Advanta Springzadel


Bates

De perfecte verbinding tussen paard & ruiter, extreem nauw contact, monoflap, uitgebreid aanpasbaar, kalfsleder

Het Bates Advanta eventingzadel is ontworpen voor een perfecte verbinding tussen u en uw paard. Voor de echte springruiter zorgt het Bates Advanta springzadel voor een zeer nauw contactgevoel tussen jou en je paard. U zal uw reflexen optimaliseren, want de gepatenteerde FlexiContourbloc-technologie zorgt, met een SweetSpot in de zitting, voor een moeiteloze balans.

 

 

 

Extreem nauw contact met monoflap

Voor een ongeëvenaarde verbinding tussen u en uw paard zorgen ook de zeer fors naar voor uitgewerkte kwartieren van het Bates Advanta springzadel. Dankzij de monoblad-uitvoering zorgen zij voor een extreem nauw contact tussen ruiter en paard. Het echte comfort van de Bates Advanta kan je maar proeven tijdens een proefrit, tijdens een zadelpasservice aan de stal. Het springzadel Bates Advanta is leverbaar in de kleuren effen zwart, effen bruin of bruin met zwarte accenten en in de zitmaten 16.5, 17 en 17.5 inch.

 

 • Synergy-Panel: zeer dunne kussens, die net de goede combinatie vormen tussen een optimale drukverdeling via de Cair-kussens en een extreem nauw contact met je paard.
 • Sweet-Spot: een zittingcomfort dat je niet moet zoeken, maar dat je onmiddellijk voelt, gewoon een perfecte springzitting!
 • Monoflap: de zogenoemde zweetbladen van het zadel zijn ééndelig. In combinatie met de zeer dunne kussens laten deze monoflaps een zeer nauw contact met je paard toe.
 • Adjustable Ergonomic Stirrup Bar: de positie van de beugelriemhaken is instelbaar en zo gevormd dat het volume onder de bovenbenen tot het uiterste minimum wordt beperkt.
 • Easy-Change Fit Solution: door de verwisselbaarheid van het kopijzer (de boom) kan de Advanta optimaal aan de paardenrug aangepast worden.
 • Wither Freedom: optimale schoudervrijheid.
 • Streamlined girth points: de extreem dunne singelstoten gaan letterlijk door de monoflaps en zijn dus alleen onderaan zichtbaar, dit om een optimaal beencontact te verzekeren.
 • Cair-Cushion system: dit wereldwijd bekende systeem voor optimale drukverdeling in de zadelkussens kan optimaal aan iedere paardenrug aangepast worden.
 • Recessed stirrup channel: in de extra-zachte vulling van de zweetbladen is een lichte uitsparing voorzien die net voorkomt dat de beugelriem hindert tijdens het rijden.
 • Flexi Contourbloc: zowel de voorste als de achterste wrongen op de Bates Advanta zijn individeel aanpasbaar.
 • Luxe leder: de volledige zitting van de Bates Advanta is gemaakt met vaarsleder van topkwaliteit, dat op zich al een zeer vaste zitting biedt.

Kleuren: de Bates Advanta is leverbaar in zwart, bruin en bruin met zwart

Zitmaten: 16.5", 17" en 17.5"

Gewicht ongeveer 6 kg

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

lieke Moons (België), Ruiter (hobby)

Heel blij met de service. Alles werd goed uitgelegd van hoe en waarom. Nog geen enkel klacht gehad over het zadel. Zowel mijn paard als ik rijden er veel fijner mee