Bates Kimberley Australian Stock zadel


Bates

Wandelzadel, boombreedte en kussens aanpasbaar aan de paardenrug, uniek in zijn soort

Meer dan ooit is het Bates Kimberley zadel het comfortabelste Australian Stock zadel ter wereld. Het Bates Kimberley Australian Stock zadel is ideaal voor het zadelmak maken, trektochten en het werken met kuddes. Dit zal is standaard te voorzien met "Australian" stijgbeugelriemen te voorzien, maar kan optioneel geleverd worden met de swinging fenders. Dit zijn stijgbeugelriemen zoals de fenders van westernzadels, die nog meer beenvrijheid bieden tijdens langere tochten.

Het Bates Kimberley Australian Stock zadel wordt steeds in Heritage leder gebouwd. Een lederstoort die volgens een zeer traditioneel Europese looimethode aangemaakt wordt, met natuurlijke olie en wax. Het feit dat dit leder veel olie en wax bevat zorgt ervoor extra soepelheid en een zeer goede grip.

De leidende technologieën van Bates zorgen ervoor dat dit zadel u en uw paard het ultieme niveau van comfort aanbiedt. Waar het een zeer traditionele look heeft, beantwoordt dit zadel aan de vereisten voor een modern zadel met hedendaagse technologie.

De Bates Kimberley is het enige "stockzadel" met een flexibele zadelboom, dat je paard de nodige bewegingsvrijheid biedt.  Je paard kan op deze wijze genieten van de ongeziene aanpasbaarheid voor een optimale pasvorm, alsook gewichtsverdeling en totaalcomfort.

Kleuren: De Bates Kinberley wordt steeds in bruin Heritage leder geleverd.

Zitmaten: medium, large en extra-large

De basiskost van de Bates Kimberley is € 2695

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09