Bates Dressage HART dressuurzadel in dubbel-leder uitvoering


Bates

Gedubbeld leder- meer komfort

Het Bates Dressage HART dressuurzadel in dubbel-leder-uitvoering biedt dezelfde technische eigenschappen en voordelen als het Bates Dressage HART dressuurzadel in Heritage-leder. 

Beide Bates Dressage HART dressuurzadels hebben een zeer diepe zitting met een nauwe taille en een grote breedte achter de ruiter voor meer ondersteuning van een optimale dressuurhouding.

Ten opzichte van de uitvoering in Heritage-leder biedt de dubbel-leder-uitvoering nog meer grip en komfort. 

 

Optimalisatie voor zowel paard als ruiter

De aanpasbare Ergonomic Stirrup Bars en het Flexibloc systeem zijn er om uw dressuurhouding te ondersteunen.

Uw paard zal merkelijke vorderingen tonen in zijn vrijheid van beweging, want topkwaliteitssystemen zoals de Easy Change Fit Solution en het Cair Cushion System bieden de beste flexibiliteit om een gepersonaliseerde aanpassing te bekomen.

Het Bates Dressage dressuurzadel in dubbel-leder uitvoering is optioneel ook leverbaar in de uitvoering in de extra-grippy Opulence luxe-uitvoering

Het Bates dressuurzadel Dressage is leverbaar in zwart.

Zitmaten 16.5  17  17.5  en  18  inch.

 

Beoordeling van de Australische dressuur- en eventingruiter Deon Stokes

"Ik ben absoluut verheugd in het gebruik van Bates zadels.  Ik gebruikte de Bates zadels reeds op zeer jonge leeftijd en alzo was het gewoon een natuurlijke keuze wanneer mij het sponsorschap werd voorgesteld. 

Het is naar mijn mening een voorrecht naast een firma te mogen werken die het komfort van de paarden en de prestaties van de ruiters als topprioriteiten beschouwt.

Ik gebruik verschillende modellen Bates zadels in zowel de disciplines dressuur als eventing en heb het volste vertrouwen in hun aanpasbaarheid, die een perfekte pasvorm toelaat voor de voor ieder paard unieke bouw en bewegingen, gedurende hun evolutie in hun trainingsprogramma. 

Samen met mijn zadelpasser vinden we de individuele pasvorm voor al mijn paarden, zowel voor mijn forsgebouwde warmbloedpaarden, als voor mijn fijngebouwde eventers."

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

Conickx Lieve (België), Ruiter (hobby)

Vlotte, aangename pasdienst en zowel ik als mijn paard hebben nu een zadel dat bij ons past.
De kwaliteit van het zadel is prima; het ziet er mooi uit en zit heel goed. Het past zeer goed aan op de rug van het paard en weegt minder dan een traditioneel zadel. Het paard heeft nu ook veel meer bewegingsvrijheid aan de schouders .

Lisette rosevink (België), Ruiter (hobby)

Fijne en goede uitleg
Zekers zijn dat het goed op de rug ligt

Marte De Vroey (België), Ruiter (hobby)

Supergoed zadel, paard loopt er fijn op, het werd goed aangemeten en ligt mooi stabiel op zijn rug. Het zadel is gemakkelijk in onderhoud en niet te zwaar, de zit is diep genoeg om stevig te zitten en de kniewrongen zijn makkelijk verstelbaar naar eigen wens.

Jolien Coninx (België), Ruiter (hobby)

Zeer aangename ervaring MET goede service.
Jean-Paul is wel nog een keertje moeten terug komen voor extra aanpassingen maar dit gebeurde snel en stipt volgens afspraak.
Een tevreden paard en ruiter!