Wintec 2000 HW HART veelzijdigheidszadel

17"
Max 10 werkdagen
€ 995,00
17.5 "
Max 10 werkdagen
€ 995,00
18"
Max 10 werkdagen
€ 995,00

Wintec

Speciaal voor paarden met hoge schoft

Het veelzijdigheidszadel Wintec 2000 HW is speciaal voorzien voor paarden met een hoge schoft.  De letters HW komen gewoon van "High Withers".

De Wintec 2000 HW biedt, zoals de zogenoemde "standaardversie" ervan, de Wintec 2000 HART veelzijdigheid 

onovertroffen komfort en komfort voor de allround-ruiter.

Het Wintec 2000 HW HART veelzijdigheidszadel is speciaal voorzien om paarden die een fors hoge schoftuitsparing nodig hebben het nodige komfort te kunnen bieden.

In dit Wintec 2000 HART veelzijdigheidszadel voor paarden met hoge schoft komt de beenligging zeer eenvoudig in een natuurlijke houding en worden alzo kontakt en kommunikatie met je paard moeiteloos.

Je paard geniet van superkomfortabele zadelkussens, die uiteraard uitgebreid aanpasbaar zijn aan de paarderug, dank zij het verwisselbare kopijzer van het zadel en de aanpasbare Cair-kussens.

Zeker voor paarden die een minder gangbare schoft hebben, zoals paarden met hogere schoften dikwijls zijn, is het aan te bevelen gebruik te maken van de Hopa Sport zadelpasservice aan de stal

Het veelzijdigheidszadel Wintec 2000 HART HW is leverbaar in zwart.

Zitmaten 17   17.5  en  18  inch.

 

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

Nele (België), Ruiter (hobby)

Ons paardje is er eentje met een hoge schoft doordat de bespiering achter de schouders wat ingevallen is. Een passend zadel was voor ons dan ook van heel groot belang. We gingen dus op zoek naar een zadel met hoge schoft, het nodige comfort voor zowel ruiter als paard alsook binnen een passend budget. Bovendien wilden we ons hierbij ook professioneel laten bijstaan. Dit was bij hopasport zeker het geval. Wij zijn super blij met onze aankoop alsook met de professionele hulp die we hierbij kregen. Afspraken werden ook netjes nageleefd en de nodige tijd werd genomen om het juiste zadel te vinden. Kan het alleen maar aanbevelen!