Wintec 2000 Wide HART veelzijdigheidszadel

17" bruin
Levertijd op te vragen
€ 995,00  
17" zwart
Levertijd op te vragen
€ 995,00  
17.5 " bruin
Levertijd op te vragen
€ 995,00  
17.5" zwart
Levertijd op te vragen
€ 995,00  
18" bruin
Levertijd op te vragen
€ 995,00  
18" zwart
Levertijd op te vragen
€ 995,00  

Wintec

Speciaal voor paarden met brede ruggen

Het veelzijdigheidszadel Wintec 2000 Wide HART is speciaal gebouwd om vlot te passen op paarden met een brede tot zeer brede rug, zoals fjorden, haflingers, Brabantse trekpaarden, wesh-cob's, tinkers, boulonnais, en dergelijke.

Deze paarden hebben in veel gevallen een rug die niet alleen breed is, maar ook een bepaalde diepte heeft.  Daarvoor hebben de Wintec-zadels op zich reeds uitgebreide aanpasmogelijkheden, maar de versies voor brede paarden, zoals de Wintec 2000 Wide HART, zijn daarvoor nog eens extra voorzien.

Deze zadels zijn dus aanpasbaar in de breed EN in de diepte door de combinatie van zowel het extra-brede verwisselbare kopijzer en de invulbare shims in de kussens van het zadel.

Gezien om daarvan de mogelijkheden zo optimaal mogelijk te benutten, wel echt een fiks stuk zadelpaservaring nodig is, raden we aan daarvoor gebruik te maken van de Hopa Sport zadelpasservice aan de stal

Zeker op paarden met een brede en diepe rug is namelijk een optilmale aansluiting van de integrale Cair-kussens van groot belang voor een goede stabiliteit van zadel, paard en ruiter tijdens het rijden.

 

De Wintec 2000 Wide HART veelzijdigheid is leverbaar in zwart en bruin.

Zitmaten 17   17.5   en  18  inch.

 

 

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

Glenn De Block (België), Ruiter (hobby)

Heel erg goed zadel dat perfect aan te passen viel aan de brede rug van ons paard, zowel aan het schof met de beugel als op de rug met vulling. Enorm blij met de passervice aan huis, zeker een aanrader.

Langewouters Mieke (België), Ruiter (hobby)

Dankzij de uitstekende zadelpasservice heb ik nu een zeer fijn zadel voor mijn brede en schoftloze Fjord. Er werd uitgebreid de tijd genomen om de paardenrug op te meten en we konden stap voor stap zien hoe het zadel mooi passend op maat gemaakt werd door de boom te vergroten en het zadel uit te balanceren met het Easy-Change Riser system. Ook fijn om te weten dat het zadel nog kan aangepast worden moest de jonge Fjord nog breder worden in de toekomst.
Ook voor een passende comfortabele singel werd nog uitgebreid de tijd genomen en zelfs de beuglriemen werden perfect op maat gemaakt.
Ik kan nu zorgeloos rijden omdat ik zeker ben dat mijn brede Fjord een goed passend zadel heeft dat aan zijn bouw is aangepast.
De zadelpasservice is een echte aanrader!

Kristel (België), Ruiter (hobby)

Onlangs pas sessie gehad voor m\'n tinker aan m\'n weide.
Jean Paul was optijd op de afspraak.
Zeer goede service, zeer goede uitleg en neemt zijn tijd.
We zijn uitgekomen op een wintec 2000 wide hart zadel.
Zadel zit zeer comfortabel. En ligt als een huis op m\'n paard.
Beste zadel dat ik ooit gehad heb.
Super blij hiermee.
Dankje wel Jean Paul super blij hiermee

Maarten Van der borght (België), Ruiter (hobby)

Prijs kwaliteit een zeer goed zadel met een uitstekende pasvorm voor het paard.

Nance (België), Ruiter (hobby)

Prachtig zadel, past perfect op onze Tinker-Dame! Twee andere zadels gehad maar die bleven schuiven en/of naar voren komen, paard liep ook onregelmatig hierdoor. Nu in samenwerking met een passervice gekozen voor de Wintec Wide 2000 Hart. Lag onmiddellijk goed! ook prijskwaliteit verhouding van dit zadel prima in orde. En heerlijk licht in gewicht. Zeer tevreden.