WintecLite Wide D'Lux HART veelzijdigheidszadel

17"
Max 10 werkdagen
€ 995,00
17.5 "
Max 10 werkdagen
€ 995,00
18"
Max 10 werkdagen
€ 995,00

Wintec

Het veelzijdigheidszadel WintecLite Wide D'Lux HART geeft je het gevoel gesteund te zijn om elke discipline op je brede paard in dit eersteklas zadel te rijden.

Dit superlicht zadel (hooguit 6 kg) laat ook uw persoonlijkheid doorschijnen tijdens het rijden door het ontwerp van uw veranderlijke cantle (achterkant van je zadel) aan te passen, helemaal volgens uw wensen.

Het veelzijdigheidszadel WintecLinte Wide L'Lux HART is uiteraard ook leverbaar in de zogenoemde "gewone" breedte en is dan de WintecLite D'Lux HART veelzijdigheid genoemd.

Zeker op paarden met een brede rug is een optimale aansluiting van de integrale Cair-kussens van groot belang voor een goede stabiliteit van het zadel tijdens het rijden.

Het begin 2020 vernieuwde Wintec-gamma biedt met de vernieuwde modellen Wintec 500 Wide HART en WintecLite Wide HART, beiden dus in de extra-brede versie, een goede oplossing voor paarden met brede ruggen.

Voor een optimaal gebruik van de pasvormmogelijkheden en aanpassingsmogelijkheden van het WintecLite Wide D'lux HART veelzijdigheidszadel zorgt de Zadelpasservice aan de stal van Paardenwinkel Hopa Sport

Het veelzijdigheidszadel WintecLite Wide D'Lux HART is leverbaar in zwart.

Zitmaten 17  17.5  en  18 inch.

 

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

Nathalie Maloens (België), Ruiter (hobby)

Héél tevreden over mijn nieuwe zadel! Zeer licht en ideaal voor mijn Vlaams Paard. Erg handig om dergelijk lichtgewicht zadel op de rug van mijn lieve reus te krijgen. Dankzij de zadelpasservice van Jean-Paul, netjes aangepast waar nodig. Een echte aanrader, zowel het WintecLite zadel als de passervice! Bedankt Jean-Paul!

Veerle Beeckman (België), Ruiter (hobby)

hele goede uitleg gekregen. Men neemt echt de tijd om een zadel echt goed aan te passen. Eindelijk kunnen we lange ritten buiten maken!