Aanpasbaar ponyveelzijdigheidszadel WintecLite HART

15"
Max 10 werkdagen
€ 750,00
16"
Max 10 werkdagen
€ 750,00

Wintec

Licht en vlot hanteerbaar

Wees zelfverzekerd op je pony, ongeacht de discipline in dit eersteklas gripvolle ponyzadel.

Het ponyveelzijdigheidszadel WintecLite HART is extralicht, nauwelijks 4 kilo, zodat het ook voor kleine kinderen zeer vlot hanteerbaar is.

 

Lange stoten geven stabielere ligging

Pony's zijn dikwijls niet zo eenvoudig korrekt van een zadel te voorzien.  Om een extra stabiele pasvorm op de ponyrug te bekomen wordt de Wintec PonyLite HART standaard geleverd met lange riemen, stoten genoemd, voor de bevestiging van de singel.

Door deze wijze van singelen wordt ervoor gezorgd dat het ponyveelzijdigheidszadel WintecLite HART meer aangesloten past op de ponyrug.

Een bijkomend voordeel daarvan is dat de gespen van de singel helemaal niet kunnen hinderen voor de beenligging van de kleinere ruitertjes.

 

Persoonlijk aanpasbaar

Voor de jongste generatie is de leuke selectie van verschillende cantles natuurlijk welkom.  De cantle is de achterkant van je zadel.  Daarvoor hebben we verschillende motieven, afhankelijk van uw keuze.

Deze kan je dus aanpassen aan je humeur, bling, verjaardagen, vakanties en zelfs je eigen ontwerpen.

 

Voor je pony zullen de komfortabele kussens perfekt aanpasbaar zijn aan de rug, zodat ze ook uitzonderlijk komfort bieden.

Om die aanpassing aan de ponyrug perfekt en zorgeloos te laten instellen kan je beroep doen op de Zadelpasservice aan de stal van paardenwinkel Hopa Sport

 

Leverbaar in zwart

Zitmaten 15 en 16 inch.

 

 

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

Benny Nolmans (België), Ruiter (hobby)

We zijn zeer tevreden over de service: vriendelijk, snelle levering, kwaliteitsvol zadel en het professioneel aanpassen.