Arena veelzijdigheidszadel

Arena veelzijdigheidszadel zwart 16,5"
Max 3 werkdagen
€ 1.450,00
Arena veelzijdigheidszadel bruin 16.5"
Levertijd op te vragen
€ 1.450,00  
Arena veelzijdigheidszadel zwart 17"
Max 3 werkdagen
€ 1.450,00
Arena veelzijdigheidszadel bruin 17"
Levertijd op te vragen
€ 1.450,00  
Arena veelzijdigheidszadel zwart 17,5"
Max 3 werkdagen
€ 1.450,00
Arena veelzijdigheidszadel bruin 17.5"
Levertijd op te vragen
€ 1.450,00  
Arena veelzijdigheidszadel zwart 18"
Max 3 werkdagen
€ 1.450,00
Arena veelzijdigheidszadel bruin 18"
Levertijd op te vragen
€ 1.450,00  

Arena

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

Hannah Goris (België), Ruiter (hobby)

De service was heel, goed. Men nam de tijd om het zadel aan het paard aan te passen. De ruiter diende ook met de verschillende zadels te rijden om te zien welke zadels het beste paste. Men drong niet aan om een duurder model te kopen en kregen echt de vrije keuze. We kregen wel de voor en nadelen van elk zadel uitgelegd. Het zadel dat we gekocht hebben was niet het duurste, maar is wel prijs/kwalitatief van goed comfort. Je zit zeer comfortabel en je hebt een zeer zachte zit. Men raadt de zadels aan naar de ruiter zijn voorkeur van comfort en naar de mogelijkheden van het paard.

Michiels (België), Ruiter (hobby)

Wij zijn in de winkel geweest ivm zadelpasservice voor aankoop van een aanpasbare veelzijdigheids zadel voor het paard van mijn dochter.Heel goede uitleg gekregen in de winkel en ook bij het passen van verschillende zadels.Zadelpasservice is de moeite zeker waard als je een nieuwe zadel koopt.Jean Paul heeft ons goed geholpen en het is een vriendelijk persoon.Alvast merci Jean Paul.

Tinne Lippeveld (België), Ruiter (hobby)

Heel fijne en uitgebreide passervice. We zijn direct overgegaan tot aankoop van het nieuwe zadel omdat de uitleg zo goed was en vertrouwen gaf. We hebben nog geen seconden spijt gehad!

Pieter Vercaeren (België), Ruiter (hobby)

Zeer bekwame zadelpasser, meedenkend naar oplossingen. Ondanks de verre van ideale weersomstandigheden een positieve ervaring.

Kaat Willems (België), Ruiter (hobby)

Op alle gebied is onze ervaring met Hoppa Sport heel goed.
In de winkel werden we onmiddellijk vriendelijk begroet en verder geholpen met het kiezen van een veelzijdigheidszadel voor onze dochter. Eens gekozen welke zadels we wilden testen , een afspraak gemaakt om de zadels terplaatse te mogen proberen. Zeer goeie uitleg en tips gekregen en de zadels werden onmiddellijk aangepast aan onze pony. Onze dochter heeft gekozen voor de Arena in leder. Top aankoop . Ze is er nu een 3tal weken mee aan het rijden en is er zeer tevreden over. Ook de na service van Hoppa Sport is dik in orde! Zeker een grote aanrader!

De Beuckeleer Ludovic (België), Ruiter (hobby)

Stipt op de afgesproken tijd , we kregen een zeer goede uitleg over het zadel en het paard door Jean-Paul die zijn tijd nam om het zadel aan te passen aan het paard, dit alles resulteerde in een comfortabel zadel voor mijn dochter en haar paard. wij houden een zeer positieve indruk over aan dit gebeuren , bedankt Jean-Paul.

Shania (België), Ruiter (hobby)

Jean-Paul is een aangename persoon die veel uitleg geeft bij elk zadel. Het eerste zadel dat we hebben getest lag eigenlijk al meteen goed op de rug. Eerst kijk je naar welke boommaat je nodig hebt en dan ga je kijken welke zadels er mogelijk zijn. Je krijgt uitleg over de verschillende deeltjes van het zadel, hoe de kussens werken, waarom je vorige zadel bv niet meer goed lag, waar de problemen van zouden komen.

Zelf heb ik gemerkt dat ik tijdens de testrit comfortabeler in mijn zadel zat maar ook mijn pony reageerde er goed op. Ze voelde meteen losser aan in haar lichaam doordat ze meer ruimte en vrijheid had met dit zadel. Een hele verbetering dus. Ik raad Jean-Paul zeker aan! Hij neemt zijn tijd om alles goed uit te leggen en al je vragen te beantwoorden.

Groetjes en hoefjes
Shania en Anoushka