Arena veelzijdigheidszadel

Arena veelzijdigheidszadel zwart 16,5"
Max 3 werkdagen
€ 1.450,00
Arena veelzijdigheidszadel bruin 16.5"
Levertijd op te vragen
€ 1.450,00  
Arena veelzijdigheidszadel zwart 17"
Max 3 werkdagen
€ 1.450,00
Arena veelzijdigheidszadel bruin 17"
Levertijd op te vragen
€ 1.450,00  
Arena veelzijdigheidszadel zwart 17,5"
Max 3 werkdagen
€ 1.450,00
Arena veelzijdigheidszadel bruin 17.5"
Levertijd op te vragen
€ 1.450,00  
Arena veelzijdigheidszadel zwart 18"
Max 3 werkdagen
€ 1.450,00
Arena veelzijdigheidszadel bruin 18"
Levertijd op te vragen
€ 1.450,00  

Arena

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

Hannah Goris (België), Ruiter (hobby)

De service was heel, goed. Men nam de tijd om het zadel aan het paard aan te passen. De ruiter diende ook met de verschillende zadels te rijden om te zien welke zadels het beste paste. Men drong niet aan om een duurder model te kopen en kregen echt de vrije keuze. We kregen wel de voor en nadelen van elk zadel uitgelegd. Het zadel dat we gekocht hebben was niet het duurste, maar is wel prijs/kwalitatief van goed comfort. Je zit zeer comfortabel en je hebt een zeer zachte zit. Men raadt de zadels aan naar de ruiter zijn voorkeur van comfort en naar de mogelijkheden van het paard.

Michiels (België), Ruiter (hobby)

Wij zijn in de winkel geweest ivm zadelpasservice voor aankoop van een aanpasbare veelzijdigheids zadel voor het paard van mijn dochter.Heel goede uitleg gekregen in de winkel en ook bij het passen van verschillende zadels.Zadelpasservice is de moeite zeker waard als je een nieuwe zadel koopt.Jean Paul heeft ons goed geholpen en het is een vriendelijk persoon.Alvast merci Jean Paul.

Tinne Lippeveld (België), Ruiter (hobby)

Heel fijne en uitgebreide passervice. We zijn direct overgegaan tot aankoop van het nieuwe zadel omdat de uitleg zo goed was en vertrouwen gaf. We hebben nog geen seconden spijt gehad!

Pieter Vercaeren (België), Ruiter (hobby)

Zeer bekwame zadelpasser, meedenkend naar oplossingen. Ondanks de verre van ideale weersomstandigheden een positieve ervaring.