Professionals choice SMB II


Professional's Choice

De “Sports Medecine Boots”-getten van Professional’s Choice zijn onovertroffen in duurzaamheid, efficiëntie en komfort.

De SMB-getten van Professional’s Choice werden ontwikkeld in samenwerking met ervaren trainers die de hoge vereisten voor het paard bij de inzet in de sport kennen. Ze bieden bescherming rondom voor de hoeven en het onderbeen en ze beschermen spieren, banden en gewrichten tegen kwetsuren en overbelastingen.

Ze absorberen ook een gedeelte van de druk op de paardevoet. Deze werking wordt bereikt door een uitstekende opbouw van de getten, de pasvorm en het resultaat van enkele zeer specifieke elementen.

Wetenschappelijke klinische onderzoeken aan de universiteit van Wisconsin hebben dit bewezen : de Professional’s Choice SMB-getten absorberen gemiddeld 26 %, en soms tot 45 procent, van de energie, die door druk of trillingen op de hoeven inwerkt. Dit is tot viermaal meer dan gewone bandages.

De Sports Medecine Boots van Professional’s Choice reduceren alzo de belasting op het gehele beendergestel van het paard. Ze werken positief op de werking van de spronggewrichten, het schoudergewricht en het kniegewricht.

Om het overdragen van huidinfecties te voorkomen is de binnenvoering antimicrobisch. De testresultaten van de universiteit van Wisconsin kunnen op vraag bekomen worden. De Professional’s Choice getten zijn de eerste en enige getten die aan deze tests onderworpen zijn.

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09