Wintec Pro HART dressuurzadel

17"
Max 10 werkdagen
€ 1.160,00
17.5 "
Max 10 werkdagen
€ 1.160,00

Wintec

Diepe zitting, correcte houding, vlotte natuurlijke hulpen

Het Wintec Pro HART dressuurzadel biedt ontegensprekelijk vertrouwen en veiligheid en ondersteunt een correcte dressuurhouding, terwijl een goede communicatie en contact met uw paard toch vlot mogelijk blijft.

De superzachte en gripdiepe zitting wordt door dressuurruiters ervaren als totale klasse in een dressuurzadel.

In het Wintec Pro HART dressuurzadel vind je gemakkelijk natuurlijke hulpen en wordt je contact en communicatie met je paard moeiteloos.

 

Comfort voor het paard

De Wintec Pro HART dressuur wordt aangesingeld met regelbare Y-singelstoten, wat de stabiliteit en het contact met de paardenrug bevordert.

Je paard zal genieten van de extra-comfortabele kussens, die uiteraard de Cair-kussens bevatten, die optimale aanpassing aan de paardenrug toelaten. Op deze wijze voelt uw paard zich helemaal vrij om te bewegen of deel te nemen aan wedstrijden.

Kleuren: Het Wintec Pro HART dressuurzadel is leverbaar in zwart.

Zitmaten: 17 en 17.5 inch

Om optimaal gebruik te kunnen maken van alle aanpassingsmogelijkheden van het dressuurzadel Wintec Pro HART is de Hopa Sport zadelpasservice op uw paard aan de stal aan te bevelen.

 

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

Olivier en maysa (België), Ruiter (professioneel)

Zeer aangenaam zadel, biedt goede steun en goede grip. Ligt stabiel op de rug van het paard waardoor hij los en ontspannen kan lopen.

Femke Geysemans (België), Ruiter (hobby)

Vindt het een zeer goede service en een zeer goed zadel geen opmerkingen over