Bates Isabell Werth HART dressuurzadel


Bates

Gebouwd met intensieve medewerking van topamazone Isabell Werth

Het Bates Isabell Werth HART dressuurzadel is opgebouwd met de ervaringen van Isabell Werth, de wereldberoemde dressuuramazone.

Haar mening over dit dressuurzadel is als volgt: "Ik heb zeer aktief meegewerkt aan de ontwikkeling van "mijn" zadel.  Nu ik zie dat er zoveel ruiters voor mijn zadel kiezen, ben ik echt trots."

 

Diepe zitting en optimaal kontakt met uw paard

De diepe zitting van het Isabell Werth dressuurzadel is uniek en plaatst de ruiter in een centrale en evenwichtige positie.  De Isabell Werth verzekert een optimaal kontakt met het paard en biedt enorme steun aan de ruiter. 

Dankzij de royale kussens en de wereldbekende aanpassingssystemen is het komfort optimaal en de bewegingsvrijheid volledig.

 

Hulpmiddelen voor het uiterste komfort

De komfortabele zittechnologie gebruikt meerdere lagen foams van verschillende densiteiten om de perfekte balans te vinden van luxueus komfort, terwijl een goed gevoel voor je paard behouden blijft.

Het op één lijn brengen van paard en ruiter wordt bekomen door de juiste positionering van de Adjustable Ergonomic Stirrup Bars, die een perfekte kontrole over uw rijhouding toelaten. 

Maximaliseer stabiliteit en komfort voor je paard met de Adjustable Y-Girthing System dat zorgt voor een optimale verdelilng van de aansluiting van de voor- en achterkant van het zadel.

 

Alleen optimale pasvorm is goed genoeg

Uw paard zal een merkbare verbetering in zijn bewegingen tonen wanneer de wereldbekende Easy-Change Fit Solution en de Cair Cushion System hun beste flexibiliteit tonen voor het bekomen van een geindividualiseerde,  paardgerichte pasvorm die je paard het absolute komfort bezorgt.

 

De Bates Isabell Werth is gemaakt van het fijnste Oostenrijkse leder, dat een goede grip en een optimaal komfort verzekert.  

In geval een nog hoger komfortniveau nagestreefd wordt is de Bates Isabell Werth leverbaar in de Luxe-uitvoering, wat betekent dat hij volledig in extra-grippy Opulence luxeleder gemaakt wordt, dat bekend is voor zijn extra-zachte, maar voornamelijke extra-grip-karakteristieken.

Leverbaar in zwart en bruin.

Zitmaten 16.5  17  17.5  en  18  inch.

 

 

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

noel vervoort (België), Ruiter (hobby)

zeer vriendelijke en profecionele begleiding bij de aankoop van mijn dresuurzadel waarvan ik zeer te vreden ben en hopelijk nog lang van kan genieten

peeraer ashley (België), Ruiter (hobby)

Na een tijdje proef gereden te hebben met mijn nieuw zadel,nu tijd gekomen om een review te geven : op de pasdag en na 10 verschillende zadels gepast te hebben op mijn paard, is het deze geworden,uitstekend zadel met zachte en diepe zit,perfecte pasvorm dankzij de ter plaatse aanpasbare kussens en zadelboom,zodat het zadel perfect op de paardenrug aanpasbaar was .heel vriendelijke en profesionele begeleiding en service bij de keuze van mijn zadel,deze zaak is een echte aanrader.
Ashley

Kim (België), Ruiter (professioneel)

Vandaag is Hopa sport zadelsservice te Heist -op-den-Berg langs geweest. Ze hebben mijn dressuurzadel Bates Isabelle Werth gecontroleerd en aangepast aan de rug van mijn paard.. Veel aanpas mogelijkheden, Perfecte service, voldoende uitleg, zoeken mee naar een oplossing.. Ik ben een super tevreden klant!

Beyens Erwin (België), Ruiter (hobby)

Prima service en vriendelijke bediening

Wendy (België), Ruiter (hobby)

Een tijdje geleden heb ik een Bates Isabell Werth Hart dressuurzadel gekocht.
De aanpak van het passen en meten was zeer geduldig (jong paard) en enorm professioneel.
Het zadel zit als gegoten en past perfect, zowel voor mijn paard, als mijn zitvlak :). Dikke aanrader!

Nancy Schuitevoerder (België), Ruiter (hobby)

Zeer goede uitleg gekregen over het Bates Isabell Werth HART dressuurzadel. TOP! :)