Westernzadel Deuber Trail Rider


Deuber

Het westernzadel Deuber Trail Rider is een zeer duurzame bestseller voor outdoor- en vrijetijdsruiters. 

Ondanks de hout-rawhide-zadelboom is dit zadel met zijn 12 kg een absoluut lichtgewicht !

 

Uitvoering: Classic-Line

Zadelboom: houten zadelboom met fiberglas versterkt

Zadelleder: natuur, chestnut of havanna

Zittingleder: gladleder of wildleder

Rigging: C-Ring Inskirt op 7/8

Voorzien van 6 x Lederconchas en latigostrings

Bewerking: optioneel te voorzien.

Pommel of hoorn: genaaid leder of gevlochten rawhide

Voorzien van stijgbeugels met rawhide.

 

Basisprijs vanaf € 1649.

 

 

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

Trudy (Nederland), Ruiter (hobby)

Een superservice waarbij er ruimschoots tijd wordt genomen om een juist zadel te vinden. Alle afspraken worden perfect nagekomen met een snelle respons tijd.

Liesbeth Eriksson (België), Ruiter (hobby)

Ik ben bijzonder blij met mijn nieuwe zadel!
Het was een hele fijne ervaring om te mogen meemaken, hoe er met grote zorg en kennis, boom na boom op de rug van mijn paard werd gelegd, en er gezocht werd naar de meest perfect passende maat! Van de eerste belangrijkste fit, tot in het kleinste detail, alles werd duidelijk aangetoond, uitgelegd. Dit geeft mij een enorm goed gevoel en tevens de overtuiging dat ik eindelijk een goed passend zadel voor mijn paard heb gevonden! Van harte bedankt, ook namens mijn paardje Smash!

Amanda (Nederland), Ruiter (hobby)

Fijn zadel, zit lekker. Goede passervice voor je paard, hier denken ze echt mee met je paard en wat je met je paard doet. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Cynthia (België), Ruiter (hobby)

Na een zeer uitgebreid en aangenaam zadelpasconsult, waar Jean-Paul helemaal voor naar de zee is gereden, heb ik meteen besloten om een Deuber westernzadel te laten maken. De communicatie naar Deuber betreffende de tooling (die nogal speciaal en uitgebreid was) verliep eerst wat moeizaam maar dankzij de bemiddeling van Jean-Paul is het zadel toch volledig naar wens en zonder vertragingen geleverd... en het is echt prachtig geworden! Ook wat de kwaliteit betreft heeft die zeker aan al onze verwachtingen en eisen voldaan. Mijn paardje voelt zich heel erg op z\'n gemak met z\'n nieuwe zadel. Het is na een tiental rijuurtjes al een beetje gezakt en soepeler geworden en het zit echt als gegoten. Een onverwachtse bokkesprong of sliding-stop kan ik nu volledig relaxed uitzitten want zowel ik als het zadel blijft netjes op z\'n plaats zitten en we hebben daardoor ook veel minder hinder van elkaars bewegingen. Ik ben heel erg tevreden dat ik voor Deuber en Hopa Sport heb gekozen!