Wintec 500 wide HART veelzijdigheidszadel

16.5" zwart
Max 3 werkdagen 
€ 875,00
16.5" bruin
Max 10 werkdagen 
€ 875,00
17" zwart
Max 10 werkdagen 
€ 875,00
17" bruin
Max 10 werkdagen 
€ 875,00
17.5" zwart
Max 3 werkdagen 
€ 875,00
17.5" bruin
Max 10 werkdagen 
€ 875,00
18" zwart
Max 10 werkdagen 
€ 875,00
18" bruin
Max 10 werkdagen 
€ 875,00

Wintec

Voor paarden met zeer brede rug zoals fjorden, halflingers, trekpaarden, tinkers
Onderhoudsvrij met regelbare zadelboom en aanpasbare kussens

Zoals alle Wintec-zadels is ook het Wintec Wide HART veelzijdigheidszadel voorzien van extra verbrede Cair-kussens, die voor een betere gewichtsverdeling zorgen op de paardenrug.

Zeker op paarden met een bredere rug is een optimale aansluiting van de integrale Cair-kussens van groot belang voor een goede stabiliteit van zadel en paard tijdens het rijden.

Het Wintec 500 Wide HART veelzijdigheidszadel is voorzien van vernieuwde, extra ergonomische beugelriemhaken, die een nauwer contact met de paardenrug toelaten, van een verwisselbaar kopijzer en van Cair-kussens.

 

Als eventueel alternatief biedt het Wintec HART-gamma voor paarden met brede rug ook de modellen Wintec 2000 Wide HART veelzijdigheid en WintecLite Wide Deluxe veelzijdigheid.

 

Het Wintec 500 Wide HART veelzijdigheidszadel is leverbaar in de zitmaten 16.5, 17, 17.5 en 18 inch in de kleuren zwart en bruin.

Gezien het vakkundig aanpassen van zadels op bredere paardenruggen niet zo voor de hand liggend is, is een professioneel advies daarvoor aangewezen. Dit kan tijdens een Zadelpasservice aan de stal.

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

Daneels Marie-Louise (België), Ruiter (hobby)

Na een lange zoektocht naar een passend zadel voor mijn tinker eindelijk bij zadelpasservice Hopa sport terechtgekomen. Ondanks de afstand met verschillende zadels aan huis gekomen. Neemt echt de tijd en geeft een eerlijk advies om het passende zadel te zoeken, dit is zeker niet altijd de duurste. Komt stipt zijn afspraken na, kortom vriendelijke en professionele begeleiding. Heel erg bedankt!!!

Katja (Nederland), Ruiter (hobby)

Zeer fijne service van Hopa Sport. Bij de zadelpas service wordt goed de tijd genomen om de juiste boom te vinden. Er wordt ook uitgelegd waarom een boom wel of niet juist is. Ook de service na de levering van het zadel, zoals bij mij het omwisselen van de singel. Prima geregeld !

Gregoire (België), Ruiter (hobby)

Super snelle, eerlijke, vriendelijke en goede service. We hebben na het pas moment gekozen voor een Wintec zadel dat perfect aanpast op onze Haflinger Silke.
Bedankt voor uw professioneel advies!

De Wever Jan (België), Ruiter (hobby)

Correcte uitleg. Vlotte en vriendelijke bediening. Super tevreden van de service . Mvg Mr. De Wever Jan en mevr. Sarens ML