Wintec 500 Jump HART springzadel

16.5" zwart
Max 3 werkdagen
€ 825,00
16.5" bruin
Max 3 werkdagen
€ 825,00
17" zwart
Max 3 werkdagen
€ 825,00
17 " bruin
Max 3 werkdagen
€ 825,00
17.5" zwart
Max 3 werkdagen
€ 825,00
17.5 " bruin
Max 3 werkdagen
€ 825,00

Wintec

 

Super rijkomfort en nagenoeg geen onderhoud

Het springzadel Wintec 500 Jump HART kan je nauwelijks onderscheiden van een lederen springzadel, maar heeft een lichtjes diepere zitting dan het springzadel Wintec 500 Close Contact HART 

Het springzadel Wintec 500 Jump HART biedt een stevige, goed-uitgebalanceerde springhouding.

Na een volledige trainingsdag ka je gewoon zweet en vuil van je onderhoudsvriendelijke springzadel spuiten, inderdaad eenvoudig met water !

 

Zoals alle Wintec zadels beschikt het Wintec 500 Jump HART springzadel over een aantal aanpassingsmogelijkheden om het zadel optimaal aan te passen op de paarderug waarop het gebruikt wordt, zoals het verwisselbaar kopijzer en de aanpasbare Cair-kuissens.

 De Wintec 500 Jump HART is leverbaar in kleuren zwart en bruin.

Zitmaten 16.5  17  en  17.5  inch.

Om optimaal gebruik te maken van alle aanpassingsmogelijkheden van de zadel beschikt Hopa Sport over de zadelpasservice op uw paard aan de stal.

 

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09


Reviews

Schrijf een review

Olivier en maysa (België), Ruiter (professioneel)

Stabiel zadel met goede ondersteuning. Wrongen kunnen verwisseld & verplaatst worden. Wederom ligt dit zadel erg fijn op de rug van het paard.

Yoko Plaetinck (België), Ruiter (hobby)

Zeer tevreden over het zadel en de service!

Dirk Verschaeren (België), Ruiter (hobby)

Wij hebben onlangs een jong springpaard gekocht. Om onmiddellijk goed van start te gaan met onze nieuwe aanwinst, beslisten wij ook een nieuw zadel aan te schaffen. Inmiddels rijdt onze kleindochter 8 jaar paard en dachten wijzelf over de nodige ervaring te beschikken om dit zelfstandig te doen.
Totdat we begonnen te zoeken waar we moeten opletten: plaats van het zadel, boombreedte, vrijheid wervelkolom en schoft, lengte van het zadel, evenredige drukverdeling, ..
Dan toch maar besloten om professionele hulp in te schakelen. Deze hebben we gevonden bij Jean Paul Vercammen van Hopasport. Na het maken van een afspraak is hij ter plaatse gekomen in de manege. Hij had enkele zadels bij welke hij deskundig en met veel zorg heeft opgelegd, hij heeft ons gewezen op de verschillen, voor - en nadelen. Na enkele getest te hebben kwam Wintec 500 Jump eruit als beste. Dit hebben we ter plaatse aangekocht en betaald.
Wij zijn tevreden over het gebruik en rijcomfort. Eveneens hebben we de indruk dat ook ons paard er tevreden mee is.

Bieke bruyninckx (België), Ruiter (hobby)

Super service , goede uitleg zeer tevreden