Bates Close Contact springzadel in gedubbeld leder


Bates

Het Bates Close Contact springzadel biedt voor de ruiter een ondersteunende zitting om een veilige, komfortabele landing te verzekeren. 

Of U nu een beginnende springruiter bent, of of U op het hoogste niveau wedstrijden rijdt, je zal steeds de uitzonderlijke balans en komfort van een Bates Close Contact springzadel zeer sterk appreciëren.

Terwijl het gebouwd is voor nauwkeurige prestaties, kombineert dit Bates springzadel technisch design en innovatie, terwijl het ongeëvenaard kontakt, perfekte balans en stabiliteit biedt.

Uw paard zal merkelijke vorderingen tonen in zijn vrijheid van beweging, want topkwaliteitssystemen zoals de Easy Change Fit Solution en het Cair Cushion System bieden de beste flexibiliteit om een gepersonaliseerde aanpassing te bekomen.

Het Bates Close Contact springzadel is voorzien van gedubbeld leder, wat zacht en komfortabel is en nog meer grip biedt aan de ruiter.

Optioneel is de Bates Close Contact leverbaar met ofwel Extended Flaps ofwel Forward Flaps.

Het  Bates Close Contact springzadel in dubbeleder is beschikbaar in de zitmaten 16.5", 17" en 17.5"  in de kleuren bruin en zwart. 

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09