Stübben Zaria Optimum springzadel


Stübben

Het monoblad-springzadel Stübben Zaria Optimum is speciaal ontwikkeld om military te rijden.

Het zadel biedt een close contact zitting en het hoogste niveau van comfort voor ruiter en paard. De beproefde BIOMEX zadelzittechnologie is zonder extra kosten geïntegreerd in het zadel en ontlast de rug van het paard tijdens het rijden. De geïntegreerde knie- en kuitblokken bieden de ruiter steun en stabiliteit met maximale bewegingsvrijheid.


De Stübben Zaria Optimum ondersteunt het paard bij met het neerzetten van een optimale prestatie en het overwinnen van een veeleisende cross country.
Het comfortabele meerlagenkussens zijn een combinatie van traditionele wolkussens en innovatieve productieschuim. Het geeft een zacht en gelijkmatig contact met de paarderug.

De snit van het zadelblad en van de kussens, die bijzonder flexibel zijn en zich zeer gemakkelijk aanpassen, bevorderen sprongafloop en galoppeervermogen op een optimale wijze.


De voordelen van een enkelvoudig zweetblad, de gewichtsreductie en het effectief met hulpen kunnen inwerken doordat je zeer nauw contact met je paard ervaart, zijn bij dit Stübben model maximaal aanwezig.

Naast een modern design maken de hoogste leerkwaliteit en het beste vakmanschap de Zaria Optimum tot in de details afgewerkt.

Bijzonderheden:

* wrongen voor en achter

* springwrong in het zadelblad geïntegreerd

* hoekige zittinglepel

* monoblad kussens

* zadelkamer en lepel in balans

 

 

Stel een vraag over dit product Mail ons Bel ons +32 15 24 64 09