Zadelpasservice op uw paard
U bent hier: Home > Zadels Kieffer Kentaur Stübben > Over Kentaur zadels > Zadelpasadvies aan de stal

Zadelpasadvies aan de stal

Zadelpasadvies aan de stal tot 40 km van Hopa Sport
Max 10 werkdagen
€ 75,00
Kontrole van één zadel aan de stal dat niet rechtstreeks door Hopa Sport is geleverd
Max 10 werkdagen
€ 115,00
Kontrole aan de stal van een 2e of 3e zadel dat niet door Hopa Sport rechtstreeks is geleverd
Max 10 werkdagen
€ 20,00
Zadelpasadvies aan de stal 10 extra kilometers
Max 10 werkdagen
€ 10,00
Zadelpasadvies aan de stal 20 extra kilometers
Max 10 werkdagen
€ 20,00

Dank zij professioneel inzicht en ruim dertig jaar zadelpaservaring kan Zadelpasservice Hopa Sport bij U aan de stal langskomen voor de vakkundige selectie en aanpassing van zadels op uw paard.

Voor een bezoek aan de stal en het vakkundig selecteren en passen van nieuwe zadels verwachten we de voorafbetaling van € 75.00 voor een afstand tot 40 km vanuit Heist-op-den-Berg.   Deze beperkte kost dekt onze verplaatsingskosten. 

In geval uw stal verder dan 40 km van Heist-op-den-Berg gelegen is we de kost voor de extra kilometers in overleg te bepalen. Deze kan ook gerecupereerd worden, afhankelijk van de kost van het zadel dat aangekocht wordt.  

Deze kosten dienen voorafgaand aan de zadelpasafspraak te worden betaald. 

De betaling hiervoor kan ofwel in de winkel ofwel via bovenstaande knoppen online gebeuren. 

Een afspraak die via telefoon of mail gemaakt werd is evenwel slechts definitief na ontvangst van uw betaling via de webshop. 

Dit wil dus zeggen NIET via een gewone bankoverschrijving en dit omdat de totale verwerkingstijd daarvan tot ruim twee werkdagen veel te lang is.

EEN  AFSPRAAK  DIE  VIA  MAIL  OF  TELEFONISCH  WORDT  GEMAAKT  DIENT  BINNEN  DE  48  UUR  TE  WORDEN  BEVESTIGD  MET  DE  OVEREENKOMSTIGE  BETALING  VIA  DEZE  WEBSHOP.

ZONIET  KOMT  HET  GEPLANDE  AFSPRAAKMOMENT  48  UUR  LATER  OPNIEUW  VRIJ  VOOR  ANDERE  KLANTEN.

Een datum en uur voor deze dienst dient in overleg, liefst via mail of telefonisch, te worden afgesproken.

Bij aankoop van een nieuw zadel vanaf € 1200 is € 50.00 daarvan aftrekbaar van de aankoopkost van uw zadel.  Zo geniet U voor  € 25.00 van ruim dertig jaar zadelpaservaring voor de aankoop van je nieuwe zadel.  Ook vormt dit nog een zekere dekking van onze verplaatsingskosten.

 

In geval U een zadel wenst te laten aanpassen op uw paard dat niet rechtsreeks door Hopa Sport werd geleverd, bijvoorbeeld tweedehands aangekocht, kan dit wel maar heeft dit een hogere kost dan een "gewone" zadelaanpassing. 

 

De kontrole van één bestaand zadel op uw paard kan worden uitgevoerd aan de stal,maar dit heeft een kostprijs van € 115.00 , voorafgaand aan de zadelpasafspraak te betalen via de webshop. 

De kontrole van een tweede of derde zadel op dezelfde plaats tijdens dezelfde afspraak heeft een meerprijs van € 20.00 per zadel.  

In geval  de zadelpasafspraak resulteert in de aankoop van een nieuw zadel, dan is betreffende kost voor zadelpasadvies grotendeels recupereerbaar van de aankoop, afhankelijk van de kostprijs van het nieuwe zadel.

De datum en het uur van deze afspraak is best in overleg te bepalen.

Dit kan 

* ofwel telefonisch op 015 24 64 09

* ofwel via mail op info@hopasport.be

* ofwel gewoon in de winkel tijdens de openingsuren 

Stel een vraag over dit product


Reviews

Schrijf een review

Langewouters Mieke (België), Ruiter (hobby)

Bedankt Jean-Paul voor de uitstekende service aan huis.
Dankzij u professioneel advies en inzicht weet ik zeker dat mijn nieuwe zadel optimaal past en ook comfortabel is voor mijn paardje.
De zadelpasservice was een echte meerwaarde bij de aankoop van het zadel.