Zadelpasservice op uw paard
U bent hier: Home > Westernzadels Deuber, AK-Saddlery en Economy > Westernzadels Deuber

Westernzadels Deuber

 

Deuber-westernzadels zijn hoogwaardig afgewerkte kwaliteitszadels voor zowel de recreatieve ruiters als de wedstrijdruiter.

 

De  Deuber Classic-Line-westernzadels worden gebouwd op een houten zadelboom, die versterkt is met fiberglas, en worden gemaakt van uiterst kwalitatief plantaardig gelooid leder.

Voor de pasvorm van een westernzadel op het paard biedt Deuber een zeer uitgebreid gamma zadelboompasvormen.

Op deze wijze kunnen zeer veel verschillende paardenruggen van een correct passend zadel voorzien worden.

Nagenoeg alle zadelpasboompasvormen kunnen in nagenoeg alle Deuber westernzadelmodellen verwerkt worden. Dit is mogelijk omdat Deuber ook de productie van de zadelbomen in eigen beheer heeft.

 

Pasvormbepaling van de zadelboom

Voor het selecteren van de juiste pasvorm voor uw paard biedt Hopa Sport een uitgebreide zadelpasservice op uw paard aan.

We komen daarvoor tot aan de stal met een uitgebreid gamma zadelboompasvormen, waaruit we samen de optimale pasvorm selecteren.

Voor het verder personaliseren van uw Deuber-westernzadel is er een breed gamma aan bewerkingen, kleuren en uitvoeringen en eventueel ook nog zilverbeslag beschikbaar.

 

Kleurkeuze van zadelleder:
Voor de productie van Deuber-westernzadels wordt uitsluitend hoogwaardig natuurlijk gelooid leder gebruikt dat in meerdere kleuren te gebruiken is en dat voor zowel het zadelleder als voor de uitvoering van de zitting van het zadel.

Op die manier bepaalt u zelf voor een groot deel het uitzicht en gewenste comfort van uw zadel.

Voor het zadelleder bestaan drie kleurmogelijkheden:

Voor het zittingleder kan, zonder meerprijs, de keuze gemaakt worden uit drie materialen:

De zitting van een Deuber-westernzadel kan optioneel voorzien worden van een dubbele foam of een extra zachte zitting, beiden om het comfort te garanderen en aan de individuele wensen van de ruiter tegemoet te komen.

 

De beugelriemen van een Deuber-westernzadel zijn leverbaar in standaardlengte ofwel in extrakorte of extralange versie en de fenders zijn optioneel leverbaar in zogenoemde "twisted and wrapped"-uitvoering, wat extra comfort biedt tijdens langere tochten.