Zadelpasservice

Een zadel ligt lang niet zomaar goed op de rug van een paard. Toch wordt daaraan helaas veel te weinig aandacht besteed bij de aankoop van een zadel. Reeds vooraf aan een zadelpasservice aan de stal gaan we bij Paardenwinkel Hopa Sport samen met de klant overleggen in welke richting zijn keuze kan gaan. Wenst hij specifiek een dressuurzadel of een springzadel, mogelijk een specifiek model of uitvoering? Tijdens de voorbereiding van de zadelpasservice aan de stal gaan we samen de verschillende mogelijkheden overleggen.

Ook veelzijdigheidszadels kunnen tijdens een afspraak voor zadelpasservice in meerdere mogelijkheden gepast en proefgereden worden.

Voor mogelijk beginnende ruiters is het niet de bedoeling onmiddellijk in hogere budgetten te gaan. Natuurlijk kan tijdens het proefrijden tijdens een zadelpasservice-afspraak nauwkeuriger ingeschat worden welke de wensen van de ruiter zijn.

In geval de ruiter zelf een zadel beschikbaar heeft, maar niet nauwkeurig kan bepalen of dit al dan niet voor zijn paard geschikt is, kan dit tijdens een zadelpasservice aan de stal in detail bekeken worden door Paardenwinkel Hopa Sport.

Omdat een westernzadel totaal anders is opgebouwd dan een klassiek Engels zadel past Paardenwinkel Hopa Sport tijdens een zadelpasservcie aan de stal voor westernzadels principieel eerst kale zadelbomen op de paardenrug. Daarna kan tijdens de zadelpasservice aan de stal proefgereden worden met een zadel met daarin de passende zadelboom.

De kleine kost van een zadelpasservice van Paardenwinkel Hopa Sport aan uw stal heeft op lange termijn een zeer grote meerwaarde, zowel voor u als voor uw paard.