Zadelpasservice op uw paard
U bent hier: Home > Nieuws

Nieuws

Bescherming voor je paard tijdens de zomer

Bescherming voor je paard tijdens de zomer

Wist je dat paarden de warmte van de zomer minder goed verdragen dan de kou van de winter? Ze hebben het immers al snel te warm en hebben last van vliegen en andere insecten. Daarom bieden we hen maar beter voldoende bescherming om de zomer op een aangename manier door te komen.

NIEUW: Tokken van KED Germany

NIEUW: Tokken van KED Germany

Het Duitse merk KED biedt een ruim assortiment rijhelmen, veiligheidshelmen en dressuurhelmen voor de ruiter. De juiste helm is immers een must tijdens het rijden. KED staat voor veiligheid, kwaliteit en een perfecte pasvorm.

Zomereczeem bij paarden

Zomereczeem bij paarden

Iedereen kijkt uit naar de lente maar helaas is het begin van dit vrolijke seizoen niet voor alle paarden en pony's een plezier. Al vanaf vroeg in het voorjaar worden de muggen immers actief die paarden zomereczeem kunnen bezorgen. Bij zomereczeem worden paarden gek van de jeuk en schuren ze hun huid open om toch maar verlost te raken van dat vervelende jeukgevoel ...  Op die manier maken ze hun huid echter kapot en kunnen er ontstekingen ontstaan. Tegen zomereczeem is er vooralsnog geen afdoend middel maar je kan je paard wel extra beschermen.

Vakkundige herstellingen

Vakkundige herstellingen

Wist je dat je bij Hopa Sport ook terecht kan voor aanpassingen en herstellingen? Van eenvoudig naaiwerk tot zeer ingrijpende zadelherstellingen. Het wordt allemaal vakkundig uitgevoerd in de eigen werkplaats.

Hopa Sport is verhuisd

Hopa Sport is verhuisd

Hopa Sport is verhuisd naar de Velodroomstraat