Reviews

Bates Elevation Deep Seat Plus springzadel

Verstraeten luc (België), Ruiter (hobby)

30-03-2024: Zeer goede uitleg ter plaatse. Verschillende zadels kunnen proberen zodat vergelijken echt mogelijk is. Het aangekochte zade´ voldoet volledig aan o ze wensen.

Kiefferprene singel voor veelzijdigheidszadel

Dorine (België), Ruiter (hobby)

13-03-2024: Super singel. Zadel blijft netjes liggen op mijne rondgeribte rosse.

Wintec 500 Jump HART springzadel

Bieke bruyninckx (België), Ruiter (hobby)

29-02-2024: Super service , goede uitleg zeer tevreden

Arena veelzijdigheidszadel

Shania (België), Ruiter (hobby)

29-02-2024: Jean-Paul is een aangename persoon die veel uitleg geeft bij elk zadel. Het eerste zadel dat we hebben getest lag eigenlijk al meteen goed op de rug. Eerst kijk je naar welke boommaat je nodig hebt en dan ga je kijken welke zadels er mogelijk zijn. Je krijgt uitleg over de verschillende deeltjes van het zadel, hoe de kussens werken, waarom je vorige zadel bv niet meer goed lag, waar de problemen van zouden komen.

Zelf heb ik gemerkt dat ik tijdens de testrit comfortabeler in mijn zadel zat maar ook mijn pony reageerde er goed op. Ze voelde meteen losser aan in haar lichaam doordat ze meer ruimte en vrijheid had met dit zadel. Een hele verbetering dus. Ik raad Jean-Paul zeker aan! Hij neemt zijn tijd om alles goed uit te leggen en al je vragen te beantwoorden.

Groetjes en hoefjes
Shania en Anoushka

Bates veelzijdigheidszadel Plus HART

Ine (België), Ruiter (hobby)

08-02-2024: Heel blij met de aankoop van een nieuw zadel voor onze 10-jarige merrie!
Ondanks een iets moeilijkere rug (hoge schoft en weinig bespiering door jarenlange inactiviteit) werd door Jean-Paul al heel snel een oplossing gevonden en dit zonder enige druk of stress voor het paard zelf.

Alle vragen konden worden gesteld en voorzien van een duidelijk antwoord. Het comfort voor het paard werd steeds vooropgesteld, wat voor ons het allerbelangrijkste was, wat resulteerde in de aankoop van een prachtig Bates veelzijdigheidszadel! Wij kijken alvast uit naar de eerste ritten met de nieuwe uitrusting :-)
Over een 2-tal jaar gaat onze jongste onder zadel - geen twijfel dat we hiervoor opnieuw beroep zullen doen op Jean-Paul!

Heel erg bedankt voor de fijne ervaring!

Bates Advanta Springzadel

lieke Moons (België), Ruiter (hobby)

06-02-2024: Heel blij met de service. Alles werd goed uitgelegd van hoe en waarom. Nog geen enkel klacht gehad over het zadel. Zowel mijn paard als ik rijden er veel fijner mee

Bates Wide Plus HART veelzijdigheidszadel

Kate (België), Ruiter (hobby)

05-02-2024: Zeer tevreden over de zadelpassessie waarbij Jean-Paul tijd nam om de verwachtingen van de ruiter en de specifieke bouw (brede rug) van en aandachtspunten bij het paard te bespreken en hieromtrent advies te geven, ook toekomstgericht. Ook erg tevreden over de uiteindelijke keuze voor een Bates veelzijdigheidszadel.

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Maite (België), Ruiter (hobby)

04-02-2024: Deze man kent zijn vak helemaal en legt ook alles heel goed uit. Wil enkel het beste in belang van het dier.

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Maite (België), Ruiter (hobby)

03-02-2024: Hele goede service geeft veel uitleg en komt ook na 3 maanden wanneer het eventueel nodig is word het ook nog aangepast.

Arena veelzijdigheidszadel

De Beuckeleer Ludovic (België), Ruiter (hobby)

24-01-2024: Stipt op de afgesproken tijd , we kregen een zeer goede uitleg over het zadel en het paard door Jean-Paul die zijn tijd nam om het zadel aan te passen aan het paard, dit alles resulteerde in een comfortabel zadel voor mijn dochter en haar paard. wij houden een zeer positieve indruk over aan dit gebeuren , bedankt Jean-Paul.

Wintec 500 HART dressuurzadel

Eva (België), Ruiter (hobby)

04-01-2024: Uiterst tevreden van het zadel, zit super comfortabel, goed contact met het paard. Ook heel tevreden van het pasmoment, het paardje had een slechte voorgeschiedenis waardoor wat angst bij opzadelen maar dit werd heel rustig en met alle begrip benaderd.

Wintec Pro HART dressuurzadel

Femke Geysemans (België), Ruiter (hobby)

28-12-2023: Vindt het een zeer goede service en een zeer goed zadel geen opmerkingen over

Arena veelzijdigheidszadel

Kaat Willems (België), Ruiter (hobby)

23-12-2023: Op alle gebied is onze ervaring met Hoppa Sport heel goed.
In de winkel werden we onmiddellijk vriendelijk begroet en verder geholpen met het kiezen van een veelzijdigheidszadel voor onze dochter. Eens gekozen welke zadels we wilden testen , een afspraak gemaakt om de zadels terplaatse te mogen proberen. Zeer goeie uitleg en tips gekregen en de zadels werden onmiddellijk aangepast aan onze pony. Onze dochter heeft gekozen voor de Arena in leder. Top aankoop . Ze is er nu een 3tal weken mee aan het rijden en is er zeer tevreden over. Ook de na service van Hoppa Sport is dik in orde! Zeker een grote aanrader!

Bates veelzijdigheidszadel Plus HART

Nathalie Craps (België), Ruiter (hobby)

23-12-2023: We raden Hopa sport zeker aan. Heel vriendelijke persoon, duidelijke uitleg, neemt zijn tijd. Zadel is tot nu toe heel goed zowel voor de dochter als voor haar merrie. Service is echt top. Nathalie

Kentaur Seneca veelzijdigheidszadel

Evrard (België), Ruiter (hobby)

23-12-2023: Alles was heel goed, van de afspraak tot het passen van de zadels.

Wintec 500 Jump HART springzadel

Dirk Verschaeren (België), Ruiter (hobby)

12-12-2023: Wij hebben onlangs een jong springpaard gekocht. Om onmiddellijk goed van start te gaan met onze nieuwe aanwinst, beslisten wij ook een nieuw zadel aan te schaffen. Inmiddels rijdt onze kleindochter 8 jaar paard en dachten wijzelf over de nodige ervaring te beschikken om dit zelfstandig te doen.
Totdat we begonnen te zoeken waar we moeten opletten: plaats van het zadel, boombreedte, vrijheid wervelkolom en schoft, lengte van het zadel, evenredige drukverdeling, ..
Dan toch maar besloten om professionele hulp in te schakelen. Deze hebben we gevonden bij Jean Paul Vercammen van Hopasport. Na het maken van een afspraak is hij ter plaatse gekomen in de manege. Hij had enkele zadels bij welke hij deskundig en met veel zorg heeft opgelegd, hij heeft ons gewezen op de verschillen, voor - en nadelen. Na enkele getest te hebben kwam Wintec 500 Jump eruit als beste. Dit hebben we ter plaatse aangekocht en betaald.
Wij zijn tevreden over het gebruik en rijcomfort. Eveneens hebben we de indruk dat ook ons paard er tevreden mee is.

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Dams (België), Ruiter (hobby)

11-12-2023: Prima service aan huis met veel uitleg. Uitgebreid de tijd genomen om het zadel aan te passen aan de pony.

Wintec 500 Stockzadel HART

Laura (België), Ruiter (hobby)

09-12-2023: Zeer tevreden over dit zadel. Hoewel we voordien een westernzadel hadden, biedt dit zadel zeker evenveel comfort voor de ruiter en des te meer voor het paard aangezien het goed aanpasbaar is. Het is bovendien ook makkelijk in onderhoud en licht van gewicht.
De zadelpasservice was absoluut een meerwaarde. Jean-Paul neemt uitgebreid de tijd om de nodige uitleg te geven en houdt zowel rekening met de wensen van de klant, alsook met het welzijn van het paard.

Arena veelzijdigheidszadel

Pieter Vercaeren (België), Ruiter (hobby)

05-12-2023: Zeer bekwame zadelpasser, meedenkend naar oplossingen. Ondanks de verre van ideale weersomstandigheden een positieve ervaring.

Shauni Mens (België), Ruiter (hobby)

02-12-2023: Heel vriendelijk. Alles goed uitgelegd en goed geholpen. Mijn zadel past weer perfect.

Wintec 2000 HART veelzijdigheidszadel

Smeyers kristin (België), Ruiter (hobby)

02-12-2023: Heel goede service
Goede uitleg
Prijs kwaliteit perfect
En goed materiaal
Mercikes voor de kennis
Mvg steve en kristin ????

Arena veelzijdigheidszadel

Tinne Lippeveld (België), Ruiter (hobby)

24-11-2023: Heel fijne en uitgebreide passervice. We zijn direct overgegaan tot aankoop van het nieuwe zadel omdat de uitleg zo goed was en vertrouwen gaf. We hebben nog geen seconden spijt gehad!

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Ann De Feyter (België), Ruiter (hobby)

21-11-2023: We hebben een zeer aangename ervaring gehad. Neemt genoeg tijd en geeft zeer goede uitleg. We hebben uiteindelijk de Wintec 500 Hart gekocht voor onze dochter hare pony. Ligt er super op en dochter hare zit is veel verbeterd.

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Benny Nolmans (België), Ruiter (hobby)

20-11-2023: Wij zijn heel tevreden over de service en de geleverde zadels. Wij hebben er op 3 jaar tijd 5 Wintec veelzijdigheidszadels voor onze pony's gekocht en kunnen iedereen Hopa Sport aanbevelen.

Kelly Mourissens (België), Ruiter (hobby)

18-11-2023: Super service. Alles is in orde.

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Mertens (België), Ruiter (hobby)

17-11-2023: Zeer snelle service, duidelijke uitleg en heel tevreden van het zadel.

Kelly Mourissens (België), Ruiter (hobby)

17-11-2023: Super service. Alles is in orde.

Arena springzadel

Lize Lourdon (België), Ruiter (hobby)

17-11-2023: Tijdens de zadelpasservice werd alle tijd genomen om 2 zadels volledig aan te passen naar de rug van mijn paard. Beide zadels heb ik ook kunnen testrijden om te zien welke er beter op mijn paard paste en welke ik zelf beter vond zittten. Uiteindelijk heb ik voor het arena zadel gekozen. Een comfortabel zadel van goede kwaliteit en met een goede prijs. Het zadel heeft een grote aanpasbaarheid waardoor het ideaal is voor mijn paard dat terug bespiering moet krijgen, aangezien het na verloop van tijd terug aangepast kan worden naar de paardenrug.

Arena springzadel

Wim Beenens (België), Ruiter (hobby)

11-11-2023: Goede uitleg bij het passen van de zadel. Neemt er ook de tijd voor

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Bieke (België), Ruiter (hobby)

08-11-2023: We zijn zeer tevreden van de uitleg en service.

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Criekemans (België), Ruiter (hobby)

06-11-2023: Heel tevreden over uw zadelpas-bezoek. Dank voor de uitgebreide professionele uitleg, het antwoord op alle vragen en het mee zoeken naar een nieuwe datum toen plots Arson verplichte stalrust voorgeschreven kreeg van de DA. Dank je voor de goede service en we blijven in contact voor latere aanpassingen.

Wintec 2000 HART veelzijdigheidszadel

Vera Demeyer (België), Ruiter (hobby)

05-11-2023: Zoals steeds correcte service met enorme kennis van zaken. Met veel aandacht en liefde voor het paard heb ik samen met Jean Paul de juiste keuze gemaakt bij de aankoop van een tweede zadel. Het is een Wintec geworden en de kleinkinderen zijn er blij mee! Dank je wel!

Bates veelzijdigheidszadel Plus HART

Sofie (België), Ruiter (hobby)

05-11-2023: Super goed zadel een aanrader paard en ruiter zeer blij

Bates Dressage HART dressuurzadel in dubbel-leder uitvoering

Lisette rosevink (België), Ruiter (hobby)

04-11-2023: Fijne en goede uitleg
Zekers zijn dat het goed op de rug ligt

Bates veelzijdigheidszadel Plus HART

Van den Eede (België), Ruiter (hobby)

05-10-2023: Bij ons bezoek aan de winkel kregen we zeer degelijke uitleg over de verscheidenheid van zadels. Er werd zadelpasmoment afgesproken waarbij de nodige tijd werd genomen om verschillende zadels te passen en te proberen. Ook werden de nodige aanpassingen direct uitgevoerd. We konden dan het meest geschikte zadel uittesten gedurende een afgesproken tijd. Er werd steeds correct en duidelijk gecommuniceerd. We zijn zeer tevreden over het zadel en de service die Jean-Paul ons gaf.

Arena veelzijdigheidszadel

Michiels (België), Ruiter (hobby)

28-09-2023: Wij zijn in de winkel geweest ivm zadelpasservice voor aankoop van een aanpasbare veelzijdigheids zadel voor het paard van mijn dochter.Heel goede uitleg gekregen in de winkel en ook bij het passen van verschillende zadels.Zadelpasservice is de moeite zeker waard als je een nieuwe zadel koopt.Jean Paul heeft ons goed geholpen en het is een vriendelijk persoon.Alvast merci Jean Paul.

Kentaur Titan springzadel

Evelien Lefilon (België), Ruiter (hobby)

27-09-2023: Zeer duidelijke uitleg tijdens het zadelpassen, er werd voldoende tijd genomen en het voelde niet aan alsof het snel snel moest gaan. Dit zadel is zowel voor mij als voor men paard zeer comfortabel

Bates Victrix springzadel, je geheime wapen...

Wouters Amelie (België), Ruiter (hobby)

27-09-2023: Bedankt voor de goede passervice, het zadel zit prima.

Wintec 500 wide HART veelzijdigheidszadel

De Wever Jan (België), Ruiter (hobby)

27-09-2023: Correcte uitleg. Vlotte en vriendelijke bediening. Super tevreden van de service . Mvg Mr. De Wever Jan en mevr. Sarens ML

Wintec 500 Jump HART springzadel

Yoko Plaetinck (België), Ruiter (hobby)

05-09-2023: Zeer tevreden over het zadel en de service!

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Rogiers (België), Ruiter (hobby)

04-09-2023: Zeer tevreden over de zadelpasservice. Correcte communicatie en informatie. Er werd voldoende tijd genomen voor paard en ruiter. Rustig & aangenaam contact. Aan te raden!

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Noa Meesters (België), Ruiter (hobby)

02-09-2023: Super goede service gekregen, alles werd duidelijk uitgelegd en kon het zadel direct houden.

WintecLite D'Lux HART veelzijdigheidszadel

Vissers annick (België), Ruiter (hobby)

02-09-2023: Heel fijn zittend zadel voor zowel paard als ruiter! Goede service! Super tevreden!

Bates veelzijdigheidszadel Plus HART

Kelly (België), Ruiter (hobby)

27-08-2023: Tijdens de zadelpasafspraak wordt er geruime tijd genomen om je goed te informeren. Zodoende je voor zowel jezelf als voor je paard de juiste keuze kan maken. Waarbij ik zowel western als veelzijdigheidzadels heb mogen proberen. Uiteindelijk viel de keuze op een Bates veelzijdigheidzadel en met deze nu enige tijd te gebruiken, ben ik nog steeds onder de indruk hoe ‘juist’ dit vanaf het begin voelde. Het zadel ligt perfect op mijn paard en zit uitermate zacht. Bij deze zeker een aanrader om dit Bates veelzijdigheidzadel eens te proberen. Super tevreden klant en nogmaals hartelijk bedankt voor alle info en tijd.

Bates Elevation Deep Seat Plus springzadel

Sofie (België), Ruiter (hobby)

02-08-2023: Een hele tijd geleden kocht ik op aanraden van kennissen dit springzadel aan bij hopa sport. Door de aangename en klantvriendelijke uitleg was ik ook zonder al te veel ervaring in springzadels direct mee met de vele mogelijkheden. Ook na een jaar van dagelijks gebruik is het zadel nog in topconditie en zijn er nauwelijks gebruikssporen of beschadiging te merken. Zeker een aanrader

Bates Innova Monoplus HART dressuurzadel

Sofie (België), Ruiter (hobby)

02-08-2023: Na een uitgebreid pasconcult kocht ik recent dit dressuurzadel aan. De vele opties werden zeer duidelijk en aangenaam toegelicht met het confort van het paard als preoriteit. Het (opnieuw) passen van zadels was geen enkel probleem en er kwam geen enkele besparing op de tijd die we nodig hadden om het optimale zadel voor mij en mijn paard te garanderen.

Bates Wide Plus HART veelzijdigheidszadel

Moerenhout Luc (België), Ruiter (hobby)

31-07-2023: Goede medewerking en perfect zadel aangepast op het paard.
Tevreden klant

Wintec Isabell Werth HART dressuurzadel

Kim (België), Ruiter (hobby)

30-07-2023: Net zoals de service bij de aankoop van het eerste veelzijdigheidszadel dat we kochten in 2021 was ook deze keer de service bij de aankoop van een wintec dressuurzadel top. Er wordt zeer ruim de tijd genomen om alles te proberen aan te passen en te testrijden. De uitleg is zeer duidelijk en professioneel. Wij zijn super tevreden over beide zadels en de service die door HOPA Sport gegeven wordt. Een echte aanrader !

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Yung Siu Kju (België), Ruiter (hobby)

02-07-2023: De zadelpasservice verliep vlot. Jean-Paul is professioneel, beleefd en weet waarover hij praat.

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Vanden Broeck Johan (België), Ruiter (hobby)

17-06-2023: Goede Service . Snel geholpen

Wintec 2000 HART veelzijdigheidszadel

Ann Veltens (België), Ruiter (hobby)

13-06-2023: Zeer goede service. Meerdere zadels kunnen aanpassen. Zeer professioneel.
Zeker niet opdringerig om duurder zadel te kopen. Al 2e zadel dat we hier kopen.

Bates veelzijdigheidszadel Plus HART

Sofie (België), Ruiter (hobby)

06-06-2023: Vriendelijke en eerlijke man die zijn tijd neemt en rekening houdt met het paard

WintecLite Wide D'Lux HART veelzijdigheidszadel

Veerle Beeckman (België), Ruiter (hobby)

06-06-2023: hele goede uitleg gekregen. Men neemt echt de tijd om een zadel echt goed aan te passen. Eindelijk kunnen we lange ritten buiten maken!

Bates Elevation Plus springzadel

Joke (België), Ruiter (hobby)

03-06-2023: top service! Neemt zijn tijd bij de zadelpasafspraak. Dit is mijn 3de bateszadel dat ik bij Hopasport aankoop en nog steeds super tevreden over alles. Ook na de aankoop blijft hij altijd tot je dienst. Echt een top service!!

Bates Wide Plus HART veelzijdigheidszadel

Nikita Cortebeeck (België), Ruiter (hobby)

03-06-2023: Vriendelijke en geduldige passerende, duidelijke uitleg en informatie.
Wij zijn klaar om vele kilometers onder het zadel af te leggen.
????

Wintec Isabell Werth HART dressuurzadel

Naomi Geerts (België), Ruiter (hobby)

03-06-2023: Prima service, vriendelijke en correcte omgang met paard en ruiter. Goede uitleg en aanpassingen ter plaatse. Zadel kon direct blijven. Tevreden mee!

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Melissa Andries (België), Ruiter (hobby)

02-06-2023: Zeer tevreden over de zeer snelle, correcte en vriendelijke expertise.
Het werd heel snel duidelijk dat men kennis van zaken had.
Ik en mijn paard zijn alvast zeer tevreden

Aanpasbaar ponyveelzijdigheidszadel WintecLite HART

Benny Nolmans (België), Ruiter (hobby)

02-06-2023: We zijn zeer tevreden over de service: vriendelijk, snelle levering, kwaliteitsvol zadel en het professioneel aanpassen.

Wintec 500 HART dressuurzadel

Johni (België), Ruiter (hobby)

24-05-2023: Heel goed zadel, heb dit zadel nu al bijna 2 jaar en is nog steeds in topvorm, nog geen enkel kwaaltje aan gehad en is eenvoudig om aan te passen aan je paard. Echt een aanrader

Bieke Jongenelen (België), Ruiter (hobby)

02-05-2023: goede uitleg en nazorg

Ellen Costanzo (België), Ruiter (hobby)

01-05-2023: Goede service, vriendelijk en zadel werd perfect aangepast. Volledig tevreden mee!

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Fleur Moeremans (België), Ruiter (hobby)

30-04-2023: Heel fijne ervaring: goede uitleg, correct aanbod, heel geduldig met de passing op het paard. Aanrader!

Wintec Pro HART dressuurzadel

Olivier en maysa (België), Ruiter (professioneel)

14-04-2023: Zeer aangenaam zadel, biedt goede steun en goede grip. Ligt stabiel op de rug van het paard waardoor hij los en ontspannen kan lopen.

Wintec 500 Jump HART springzadel

Olivier en maysa (België), Ruiter (professioneel)

14-04-2023: Stabiel zadel met goede ondersteuning. Wrongen kunnen verwisseld & verplaatst worden. Wederom ligt dit zadel erg fijn op de rug van het paard.

Wintec 500 wide HART veelzijdigheidszadel

Gregoire (België), Ruiter (hobby)

12-04-2023: Super snelle, eerlijke, vriendelijke en goede service. We hebben na het pas moment gekozen voor een Wintec zadel dat perfect aanpast op onze Haflinger Silke.
Bedankt voor uw professioneel advies!

Luc Rens (België), Ruiter (hobby)

10-04-2023: Prima service met goed resultaat.

Wintec 2000 Wide HART veelzijdigheidszadel

Maarten Van der borght (België), Ruiter (hobby)

06-04-2023: Prijs kwaliteit een zeer goed zadel met een uitstekende pasvorm voor het paard.

Arena springzadel

Van vaerenbergh koen (België), Ruiter (hobby)

05-04-2023: Nam de nodige tijd om de beste combinatie voor pony en ruiter te zoeken..

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Hoeylaerts Nina (België), Ruiter (hobby)

07-03-2023: Zeer tevreden van begin van de contacten tot op heden met de afhandeling, uitleg, aanpassingen,....

Edith (België), Ruiter (hobby)

02-03-2023: Wij hebben goed advies gekregen en ook de aftersales (waaronder zadel retour) is geheel zonder problemen verlopen. Ik ben dankbaar voor de hulp en bereidheid tot meedenken en meewerken van de heer Vercammen. Goed gedaan.

Bates Pony Elevation plus ponyspringzadel

Anne De Cort (België), Ruiter (hobby)

28-02-2023: We zijn zeer tevreden over het vlotte verloop en tijd die we kregen om rustig de zadels te passen met het nodige advies.

Arena dressuurzadel

Amber Verbeek (België), Ruiter (hobby)

21-02-2023: Een maand geleden is Jean-Paul bij mij op stal langs geweest om een dressuur zadel aan te meten op mijn 6-jarige paard. Dit was voor zowel mij als mijn paard een fijne ervaring. Er werd heel geduldig omgegaan met het passen van de verschillende mogelijkheden en Jean-Paul gaf ook voldoende uitleg bij alle mogelijkheden die er waren. Hij nam alle tijd die nodig was om het perfecte zadel te vinden. We mochten de zadels testen waarbij hij ook een eerlijke beoordeling gaf over hoe het zadel lag op het paard. We hebben toen gekozen voor het Arena dressuurzadel waar we na een maand mee gereden te hebben nog altijd zeer tevreden over zijn! Het is een heel fijn zadel met een goede zitting. Topservice!!

Kathy Van der Veken (België), Ruiter (hobby)

20-02-2023: Zeer vriendelijk en geeft duidelijke uitleg.

Indra Van Hout (België), Ruiter (hobby)

20-02-2023: De controle van de ligging van het zadel is goed verlopen: vakkennis, oog voor detail en een goede service.

Arena dressuurzadel

Baeyens (België), Ruiter (hobby)

18-02-2023: Een heel fijn zadel, zit heel goed. En de service is gewoon top. Nemen de tijd om een zadel te passen en maken ook geen probleem als er een aanpassing gedaan moet worden. Ik Raad HoPa sport zeker aan.

De Airowear Outlyne bodyprotector voor jongeren en volwassenen

Amanda (Nederland), Ruiter (hobby)

28-01-2023: Fijne protector ook voor vrouwen. Hij zit als een bodywarmer.

Bates Isabell Werth HART dressuurzadel

Nancy Schuitevoerder (België), Ruiter (hobby)

19-01-2023: Zeer goede uitleg gekregen over het Bates Isabell Werth HART dressuurzadel. TOP! :)

Stübben Phoenix springzadel

Kiani Van Roosbroeck (België), Ruiter (hobby)

03-12-2022: Ik kwam toe voor een stubben springzadel, hij gaf mij een correcte uitgebreide uitleg over de andere zadels binnen zijn assortiment. Toch koos ik voor stubben en kreeg ik de gegevens van de verdeler hiervan.

Ook van hem zijn wij super tevreden. Hij gaf een uitgebreide uitleg over de verschillende modellen heb deze ook mogen testen. Heb dan ook gelijk een zadel besteld. Na mij hebben nog 3 andere mensen een zadel van Stubben besteld en zijn hier van zowel zadel alsook van de service meer dan tevreden van.

Bedankt aan Hoppa sport nu zijn zowel baasjes als paardjes helemaal gelukkig!

Stübben Phoenix springzadel

Kiani Van Roosbroeck (België), Ruiter (hobby)

03-12-2022: Ik kwam toe voor een stubben springzadel, hij gaf mij een correcte uitgebreide uitleg over de andere zadels binnen zijn assortiment. Toch koos ik voor stubben en kreeg ik de gegevens van de verdeler hiervan.

Ook van hem zijn wij super tevreden. Hij gaf een uitgebreide uitleg over de verschillende modellen heb deze ook mogen testen. Heb dan ook gelijk een zadel besteld. Na mij hebben nog 3 andere mensen een zadel van Stubben besteld en zijn hier van zowel zadel alsook van de service meer dan tevreden van.

Bedankt aan Hoppa sport nu zijn zowel baasjes als paardjes helemaal gelukkig!

Wintec Isabell Werth HART dressuurzadel

An (België), Ruiter (hobby)

07-06-2022: Heel blij met m\'n Isabell Werth zadel! Het heeft een goede pasvorm en stabiele ligging op het paard. Voor de ruiter biedt de diepe zit en zachte, suède uitvoering een goede ondersteuning. Ideaal om in de piste te rijden. Ook voor (korte) wandelingen gebruik ik het graag. Vanaf zo\'n 3 uur na elkaar in het zadel, vind ik dat een lederen zadel zachter blijft aanvoelen.
Ook van de passervice ben ik zeer tevreden. Ik kon naar hartelust vragen stellen en uittesten, en de pasvorm bij m'n paard werd goed bekeken.

Bates Isabell Werth HART dressuurzadel

Wendy (België), Ruiter (hobby)

31-05-2022: Een tijdje geleden heb ik een Bates Isabell Werth Hart dressuurzadel gekocht.
De aanpak van het passen en meten was zeer geduldig (jong paard) en enorm professioneel.
Het zadel zit als gegoten en past perfect, zowel voor mijn paard, als mijn zitvlak :). Dikke aanrader!

Aanpasbaar ponyveelzijdigheidszadel Wintec 500 HART

Julie (België), Ruiter (hobby)

30-05-2022: het zadel past perfect op onze pony met lage schoft. De dochter zit ook goed in het zadel

Bates Dressage HART dressuurzadel in dubbel-leder uitvoering

Conickx Lieve (België), Ruiter (hobby)

28-05-2022: Vlotte, aangename pasdienst en zowel ik als mijn paard hebben nu een zadel dat bij ons past.
De kwaliteit van het zadel is prima; het ziet er mooi uit en zit heel goed. Het past zeer goed aan op de rug van het paard en weegt minder dan een traditioneel zadel. Het paard heeft nu ook veel meer bewegingsvrijheid aan de schouders .

Wintec 2000 HART veelzijdigheidszadel

Geuens Kelly (België), Ruiter (hobby)

26-05-2022: Een zeer fijn en zacht zadel, zowel voor paard als ruiter. Ook tijdens de endurance-wedstrijden biedt het zadel veel comfort. Ondertussen lopen beide endurance-paarden met dit type zadel en het geeft hen genoeg ruimte om een vlot, ontspannen tempo aan te houden. Ik ben zeer tevreden met beide aankopen, een correcte afhandeling, prima passervice met aandacht voor paard en ruiter. Een aanrader. Bedankt!

Eva vermeire (België), Ruiter (hobby)

07-03-2022: Heel fijne ervaring met het zadelpasconsuld gehad. Goede deskundige uitleg gekregen en er wordt tijd genomen om u te informeren. Het fijne er aan is dat er je niets wordt opgedrongen. Ik raad hopaservice dan ook aan . Goede ervaring!

Bates veelzijdigheidszadel Plus HART

Sonja (België), Ruiter (hobby)

06-11-2021: Prima service

WintecLite Wide D'Lux HART veelzijdigheidszadel

Nathalie Maloens (België), Ruiter (hobby)

03-11-2021: Héél tevreden over mijn nieuwe zadel! Zeer licht en ideaal voor mijn Vlaams Paard. Erg handig om dergelijk lichtgewicht zadel op de rug van mijn lieve reus te krijgen. Dankzij de zadelpasservice van Jean-Paul, netjes aangepast waar nodig. Een echte aanrader, zowel het WintecLite zadel als de passervice! Bedankt Jean-Paul!

Bates Innova Monoplus HART dressuurzadel

Kristel Van Thillo (België), Ruiter (hobby)

21-08-2021: Zeer tevreden over dit zadel en de service van Hopa Sport.. Mits kleine aanpassing lag het zadel meteen perfect op het paard. Ook de monobloc helpt me om het been lang te houden. Eerlijke, aangename en correcte service door de zadelpasser. Kortom, een aanrader!

Arena veelzijdigheidszadel

Hannah Goris (België), Ruiter (hobby)

06-06-2021: De service was heel, goed. Men nam de tijd om het zadel aan het paard aan te passen. De ruiter diende ook met de verschillende zadels te rijden om te zien welke zadels het beste paste. Men drong niet aan om een duurder model te kopen en kregen echt de vrije keuze. We kregen wel de voor en nadelen van elk zadel uitgelegd. Het zadel dat we gekocht hebben was niet het duurste, maar is wel prijs/kwalitatief van goed comfort. Je zit zeer comfortabel en je hebt een zeer zachte zit. Men raadt de zadels aan naar de ruiter zijn voorkeur van comfort en naar de mogelijkheden van het paard.

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Topanga (België), Ruiter (hobby)

16-05-2021: Er wordt tijd genomen om te kijken naar wat perfect ligt op je paard. Hij komt niet opdringerig over en geeft altijd uitleg waarom hij iets doet/ aanpast. Het zadel heeft een comfortabele zit.

Bates Artiste dressuurzadel

Monique (België), Ruiter (hobby)

15-05-2021: De aanpasbaarheid van het zadel geeft ongelooflijke mogelijkheden. Zeker voor een paard met minder ideale rug zoals bij mij het geval is. De goede drukverdeling op de rug is door de ruiter onmiddelijk te merken aan het veel stabieler lopen. En voor de ruiter is de extra steun die geboden wordt door de kniewrongen (enkel) op momenten dat het nodig is, een welkome hulp! Zeer blij met mijn aankoop.

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Ann Veltens (België), Ruiter (hobby)

14-04-2021: Zeer snelle en zéér professionele hulp bij de keuze van zadel. Tijdens de zadelpas aan de stal werd ruim de tijd genomen om ervoor te zorgen dat al het materiaal perfect lag. Heel tevreden over onze aankoop! Zeker een aanrader om langs te gaan!

Wintec 2000 Wide HART veelzijdigheidszadel

Kristel (België), Ruiter (hobby)

03-03-2021: Onlangs pas sessie gehad voor m\'n tinker aan m\'n weide.
Jean Paul was optijd op de afspraak.
Zeer goede service, zeer goede uitleg en neemt zijn tijd.
We zijn uitgekomen op een wintec 2000 wide hart zadel.
Zadel zit zeer comfortabel. En ligt als een huis op m\'n paard.
Beste zadel dat ik ooit gehad heb.
Super blij hiermee.
Dankje wel Jean Paul super blij hiermee

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Mariëtte (Nederland), Ruiter (hobby)

25-01-2021: Na telefonisch overleg de Wintec 500 HART besteld. Voorzien van rode boom ontving ik hem zeer goed verpakt al enkele dagen later in Nederland . Garantieboekje netjes ingevuld en de bon. Super !

Bates Isabell Werth HART dressuurzadel

Beyens Erwin (België), Ruiter (hobby)

17-01-2021: Prima service en vriendelijke bediening

Westernzadel Deuber Trail Rider

Liesbeth Eriksson (België), Ruiter (hobby)

11-11-2020: Ik ben bijzonder blij met mijn nieuwe zadel!
Het was een hele fijne ervaring om te mogen meemaken, hoe er met grote zorg en kennis, boom na boom op de rug van mijn paard werd gelegd, en er gezocht werd naar de meest perfect passende maat! Van de eerste belangrijkste fit, tot in het kleinste detail, alles werd duidelijk aangetoond, uitgelegd. Dit geeft mij een enorm goed gevoel en tevens de overtuiging dat ik eindelijk een goed passend zadel voor mijn paard heb gevonden! Van harte bedankt, ook namens mijn paardje Smash!

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Steegmans cindy (België), Ruiter (hobby)

23-10-2020: We zijn zeer Tevreden over deze aankoop van zadels. De tijd die Jean Paul neemt om hem doen te passen op u pony of paard is uitstekend. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Uitstekende naservice. Neemt ook goed zijn tijd om zijn uitleg te doen over alles, vind ik ook wel belangrijk.

Wintec 2000 Wide HART veelzijdigheidszadel

Langewouters Mieke (België), Ruiter (hobby)

20-06-2020: Dankzij de uitstekende zadelpasservice heb ik nu een zeer fijn zadel voor mijn brede en schoftloze Fjord. Er werd uitgebreid de tijd genomen om de paardenrug op te meten en we konden stap voor stap zien hoe het zadel mooi passend op maat gemaakt werd door de boom te vergroten en het zadel uit te balanceren met het Easy-Change Riser system. Ook fijn om te weten dat het zadel nog kan aangepast worden moest de jonge Fjord nog breder worden in de toekomst.
Ook voor een passende comfortabele singel werd nog uitgebreid de tijd genomen en zelfs de beuglriemen werden perfect op maat gemaakt.
Ik kan nu zorgeloos rijden omdat ik zeker ben dat mijn brede Fjord een goed passend zadel heeft dat aan zijn bouw is aangepast.
De zadelpasservice is een echte aanrader!

Langewouters Mieke (België), Ruiter (hobby)

20-06-2020: Bedankt Jean-Paul voor de uitstekende service aan huis.
Dankzij u professioneel advies en inzicht weet ik zeker dat mijn nieuwe zadel optimaal past en ook comfortabel is voor mijn paardje.
De zadelpasservice was een echte meerwaarde bij de aankoop van het zadel.

Wintec 2000 Wide HART veelzijdigheidszadel

Glenn De Block (België), Ruiter (hobby)

04-06-2020: Heel erg goed zadel dat perfect aan te passen viel aan de brede rug van ons paard, zowel aan het schof met de beugel als op de rug met vulling. Enorm blij met de passervice aan huis, zeker een aanrader.

Lederen  rijlaarzen  “derby”

Pauline van der Waal (Nederland), Ruiter (hobby)

02-05-2020: Snel (naar Nederland!), heel keurig verpakt en tot mijn grote verrassing (de korting was al enorm!) ook nog met een set laarzentrekkers en een nette brief erbij. Heel grote complimenten voor jullie!

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Bontemps Geraldine (België), Ruiter (hobby)

30-03-2020: Zeer tevreden over het aangekochte zadel en de excellente zadelpasservice!
In het verleden al 2 miskopen gedaan bij andere zadelpassers maar nu hebben we eindelijk een zadel dat perfect ligt op onze pony! Pony blij en wij ook.
Zoek niet verder maar koop hier, er wordt niets opgedrongen en men neemt zijn tijd tijdens de afspraak op stal.

Bates Innova Monoplus HART dressuurzadel

Gios Gerd (België), Ruiter (hobby)

11-03-2020: Als hobbyruiter ging ik op zoek naar een degelijk, goed zittend zadel. Na vele zadels te passen en te rijden kwam ik bij het Bates Innova Monoplus dressuurzadel terecht. Het geeft voldoende steun en bewegingsvrijheid aan mij als ruiter. Ook mijn paard reageert super op dit goed passend zadel, voldoende schoudergebruik is mogelijk en we ervaren nergens knel- of drukpunten.
De zadelpas-service via HOPAsport is prima, correct, duidelijk, attent en met kennis van zaken.

Bates Wide Plus HART veelzijdigheidszadel

Sandra Dierckx (België), Ruiter (hobby)

11-03-2020: Na een goede passervice hebben wij het perfecte Bates zadel kunnen aankopen voor ons trekpaard. Het zadel heeft een comfortabele zit en is goed van kwaliteit. Prijs/kwaliteit klopt helemaal. De naservice is eveneens top. Een echte aanrader dus.

Wintec 2000 HART veelzijdigheidszadel

Klaartje Kalse (België), Ruiter (hobby)

11-03-2020: Prijs kwaliteit verhouding van dit zadel is prima. Het zadel werd door Hopa volledig op maat van het paard aangepast. Ze hebben er echt wel hun tijd voor genomen en meerdere opties getest vooraleer hun definitieve goedkeuring te geven. Ondertussen heb ik ook veel uitleg gekregen en veel bijgeleerd. Ik heb het zadel nu al ongeveer een half jaar in gebruik en ben nog steeds erg tevreden, en het paard ook. Ik ben van plan het jaarlijks even te laten nakijken mbt correcte pasvorm, want dat is nog een groot voordele van dit zadel, het kan goed aangepast worden aan het paard zelf ( meer, minder bespiering, ...).
maw, een zeer tevreden klant

Van Raemdonck Erik (België), Ruiter (hobby)

11-03-2020: Mooi en goed passend zadel. Aangenaam om te zitten.
Een perfecte zadelpasservice.

Kentaur Seneca veelzijdigheidszadel

Storms Julie (België), Ruiter (hobby)

30-07-2019: Vandaag een Kentaur Seneca veelzijdigheidszadel aangekocht, zadelpasservice aan de stal te Heultje, zeer duidelijke uitleg over zadel, de zadel werd ter plaatste aangepast door de zaakvoerder (zeer vriendelijke man). Mijn dochter is super tevreden met dit zadel.

Westernzadel Deuber Bartmann Training

Kelly DC (België), Ruiter (hobby)

12-06-2019: Ongebruikte Deuber Reinhold Bartmann gekocht die indirect van bij Hopasport kwam. De winkeleigenaar gebeld om wat meer informatie te krijgen. Heel vriendelijke man die me met raad en daad heeft bijgestaan, perfecte service. Aanrader!

Dressuurzadel Stübben Virginia

Véronique lenders (België), Ruiter (hobby)

09-05-2019: Uitermate tevreden van de deskundige ,vriendelijke service .
Heb nu al 2 jaar mijn zadel en de zadelpasservice is ongelooflijk goed . Je wordt echt geholpen .Je voelt dat de heer Vercammen echt wilt dat je een perfect zadel krijgt ,hebt en behoudt .Geen moeite is teveel . Een echte aanrader

Westernzadel Deuber Bartmann Training

Miranda Van den Bunder (Nederland), Ruiter (hobby)

09-04-2019: Zéér tevreden over de passervice, de kennis en vriendelijkheid van deze lieve mensen!
Natuurlijk zijn we(Mijn dochter en ik) tevreden over ons deuberzadel. Ik hoop vele tochten met haar te kunnen maken.

Wintec 500 wide HART veelzijdigheidszadel

Katja (Nederland), Ruiter (hobby)

23-01-2019: Zeer fijne service van Hopa Sport. Bij de zadelpas service wordt goed de tijd genomen om de juiste boom te vinden. Er wordt ook uitgelegd waarom een boom wel of niet juist is. Ook de service na de levering van het zadel, zoals bij mij het omwisselen van de singel. Prima geregeld !

Wintec 500 wide HART veelzijdigheidszadel

Daneels Marie-Louise (België), Ruiter (hobby)

09-01-2019: Na een lange zoektocht naar een passend zadel voor mijn tinker eindelijk bij zadelpasservice Hopa sport terechtgekomen. Ondanks de afstand met verschillende zadels aan huis gekomen. Neemt echt de tijd en geeft een eerlijk advies om het passende zadel te zoeken, dit is zeker niet altijd de duurste. Komt stipt zijn afspraken na, kortom vriendelijke en professionele begeleiding. Heel erg bedankt!!!

Rudy (België), Ruiter (hobby)

06-09-2018: Jean-Paul kwam eerst langs voor een zadelpas-service. Ik woon in Kalken (OVL), dus het is een eind rijden. Ik koos uiteindelijk voor dit boomloze zadel.
De levering was keurig op tijd, ik ben het zadel zelf gaan ophalen . Het zadel voldoet aan alle verwachtingen. Jean-Paul stelde zelfs spontaan voor om langs te komen (ondanks de afstand ) om te kijken of alles netjes paste! Bovendien deed Jean-Paul ook nog de moeite om bij Deuber een zadelovertrek te vragen en mij die op te sturen, gratis!

Perfecte service, Jean-Paul, dankjewel!

Smits (België), Ruiter (hobby)

28-05-2018: Top kam!
Deze kam trekt bijna geen haren uit. Onze ponys hebben lange manen en staarten

Bates Isabell Werth HART dressuurzadel

Kim (België), Ruiter (professioneel)

09-05-2018: Vandaag is Hopa sport zadelsservice te Heist -op-den-Berg langs geweest. Ze hebben mijn dressuurzadel Bates Isabelle Werth gecontroleerd en aangepast aan de rug van mijn paard.. Veel aanpas mogelijkheden, Perfecte service, voldoende uitleg, zoeken mee naar een oplossing.. Ik ben een super tevreden klant!

Westernzadel Deuber PL 7705 Memphis Reiner

Verreth Shari (België), Ruiter (professioneel)

30-01-2018: Ik heb zelf al in meerdere Deuber zadels gereden, ze zijn steeds correct en aangenaam. Netjes afgewerkt en kwalitatief zeer goed.

Dit model heb ik momenteel zelf in gebruik. Ik heb op dit model zadel volledig uiterlijk aan mijn smaak laten aanpassen. Het was allemaal perfect in orde en afgewerkt tot in de details. Kwalitatief gezien vind ik het geweldig gewoon, maar een grote plus erobven op is dat je zoveel keuze en mogelijkheden hebt.

Zeer aangenaam zadel en comfortabel om mee te rijden. Prijs/kwaliteit zeker in orde! Het zal zeker niet het laatste deuberzadel zijn die ik in gebruik zal nemen!

Verreth Shari
VS-WesternHorseTraining

Westernzadel Deuber Trail Rider

Trudy (Nederland), Ruiter (hobby)

04-01-2018: Een superservice waarbij er ruimschoots tijd wordt genomen om een juist zadel te vinden. Alle afspraken worden perfect nagekomen met een snelle respons tijd.

Westernzadel Deuber Endurance

Nathalie (België), Ruiter (hobby)

26-12-2017: Top zadel! Zit heel goed, mooi afgewerkt, helemaal zoals ik het zelf heb samengesteld. Een aanrader voor mensen die graag vele uren in het zadel zitten.
Top service! Heel vriendelijk en correct. Je kan er met al je vragen, problemen terecht. Ze geven goed, passend advies. Uitstekende passervice met uitgebreide uitleg.

Bates Isabell Werth HART dressuurzadel

peeraer ashley (België), Ruiter (hobby)

19-12-2016: Na een tijdje proef gereden te hebben met mijn nieuw zadel,nu tijd gekomen om een review te geven : op de pasdag en na 10 verschillende zadels gepast te hebben op mijn paard, is het deze geworden,uitstekend zadel met zachte en diepe zit,perfecte pasvorm dankzij de ter plaatse aanpasbare kussens en zadelboom,zodat het zadel perfect op de paardenrug aanpasbaar was .heel vriendelijke en profesionele begeleiding en service bij de keuze van mijn zadel,deze zaak is een echte aanrader.
Ashley

Westernzadel Deuber PL 7010 Roger Kupfer Roundskirt

MB (België), Ruiter (hobby)

18-10-2016: Tot hiertoe super tevreden van ons nieuwe zadel :)
Ook een pluim voor de excellente service

Kentaur Seneca veelzijdigheidszadel

de beul patricia (België), Ruiter (hobby)

22-09-2016: heel aangenaam zadel in degelijk leder.
heel goed en professioneel gepast en aangepast door hopa sport !
super content van zadel en service

Bates Isabell Werth HART dressuurzadel

noel vervoort (België), Ruiter (hobby)

15-07-2016: zeer vriendelijke en profecionele begleiding bij de aankoop van mijn dresuurzadel waarvan ik zeer te vreden ben en hopelijk nog lang van kan genieten

Petra Vanoppen (België), Ruiter (hobby)

25-10-2014: Ik heb deze deken vorig jaar gekocht en ondertussen al twee jaar in gebruik.
Mijn paardje heeft zomereczeem en met deze uitrijdeken is hij veel rustiger.

Verreth Shari (België), Ruiter (professioneel)

05-06-2014: Dankzij Hopa Sport heb ik het gamma van Continental leren kennen. Waaronder dus de Montana's en de Equiflexen. Ondertussen maak ik al jaren gebruik van deze zadels en ik ben zeer tevreden hier over. Kwaliteit prijsverhouding zijn zeer goed. Een aanrader voor vele mensen die een betaalbaar en doch goed passend zadel zoeken voor hun paard.

Verreth Shari (België), Ruiter (professioneel)

05-06-2014: Mooie tussenprijs-categorie pad. Vooral interessant kwestie onderhoud. De vullingen van de pad zijn uitneembaar, dus indien de pad moet gewassen worden is deze sneller droog. Alsook doordat hij geen wol aan de onderkant heeft wordt het niet snel een plakkerige vuile boel.

Verreth Shari (België), Ruiter (professioneel)

05-06-2014: Voor mij ongetwijfeld 1 van de beste pads die er bestaan. Zeer hoge kwaliteit en doordachte techniek naar comfort, koeling, drukverdeling, ademend vermogen en schokopvanging. Zijn prijs meer dan waard!

Absorbine show shine doorkammer en glans

Verreth Shari (België), Ruiter (professioneel)

05-06-2014: Nog geen betere doorkammer als deze tegengekomen. En steeds op voorraad bij jullie!

Bart (België), Ruiter (hobby)

02-02-2014: comfortabele , stevige boots tegen een degelijke prijs . een aanrader voor het dagelijkse gebruik

Dee Dee (België), Ruiter (hobby)

15-01-2014: Heb dit zadel voor een Haflinger, zit super comfortabel en heel makkelijk in onderhoud

Harry's Horse Thor halsdeel

Dee Dee (België), Ruiter (hobby)

15-01-2014: super makkelijk aan te doen, blijft ook mooi zitten

Dee Dee (België), Ruiter (hobby)

15-01-2014: stevig deken, goede pasvorm

Dee Dee (België), Ruiter (hobby)

15-01-2014: Ik heb deze boots al meer als een jaar in gebruik, zitten super goed, blijven goed zitten en passen zich volledig aan aan je voeten

Equistar doorkammer en velglans

Dee Dee (België), Ruiter (hobby)

15-01-2014: super goede doorkammer, blijft niet plakkerig zoals sommige andere, sprayen, heel even wachten en je kan er volledig door kammen

Atex antidaas spray

didselxdaiko (België), Ruiter (hobby)

15-01-2014: werkt super goed, ze zeggen dat de hertshoornolie vlekken op lichte paarden nalaat, maar dit valt heel goed mee, op Haflingers zie je dit niet, enkel op witte, dan zie je vage vlekken

Lederen  hoed  jacaru  old  roo

Robert Nijhuis (Nederland), Ruiter (professioneel)

30-12-2013: Ik gebruik de hoed elke dag in weer en wind zomers lekker koel en in de winter verassend warm. Naa een jaar intensief gebruik ziet hij er nog super uit zonder dat hij onderhoud heeft gezien.

Nancy (België), Ruiter (hobby)

29-07-2013: De Rolls, van de zadels ! Heel confortabel, zowel voor paard als voor ruiter.

Wintec Kids kinderzadel

thalitha (België), Ruiter (hobby)

02-03-2013: Een zadel perfect voor kinderen en shetlandruggen .mijn pony heeft er één . Het is wel makkelijk plooibaar en niet zo vast van vorm waardoor het een beetje rond de buik begint te draaien . Of het komt omdat ik een ronde pony heb.

Zomerruidekens

peggy (België), Ruiter (hobby)

31-08-2012: Super deken, zit bij het paard echt perfect . Mijn paard is er echt goe mee moet geen ander deken meer hebben. Super kwaliteit en afwerking ook.

Hamanol lederverzorgingsprodukt Stübben

Leen Coremans (België), Ruiter (hobby)

09-02-2012: Dé lederverzorging bij uitstek. Je zal geen betere vinden! Je kostbare leder zal niet alleen gereinigd worden, maar ook gevoed zoals het hoort, waardoor het veel langer meegaat en lekker zacht en soepel blijft. Tip: de Hamanol breng je best aan met je blote handen - door de warmte van je huid 'smelt' hij makkelijk weg en wordt snel opgenomen in het leder. Beetje inmasseren en je krijgt een mooie, matte finish.